Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Препорачајте IPTV

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.506
31.954
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64
sabajle pustam duplex iptv, mi iskaca deka pocnuva da se naplakja :) 6 meseci 1$ , 1 godina 2$
Duplex iptv is free to try for 7days. After this period you are welcome to pay small amount to support the app.

Уххх, не знам што ќе правите сега :S како ли ќе се најде 1$?

Да отвориме тема за помош?

INB4 само пишав онака, не ми е за 1$ итн.

Mr One

hello world
19 јануари 2010
62
40
Gledam site baraat kvalitet. Ima i takvi no se poskapi:
EX-YU kanali - TVViet.tv
500.png
Osven ova se ostanato odnosno site tie (divi) platformi kako rapid, nordic1, geniptv itn se gleda besplatno.

Nordic
500.png
Da ne slikam ponatamu, kako BH telekom, RS telekom, amis koi se legalni, a ovie sto odat na crno se kako svajcarsko sirenje.

goran_oh

user
26 април 2013
1.468
1.223
Ohrid
Gledam site baraat kvalitet. Ima i takvi no se poskapi:
EX-YU kanali - TVViet.tv
Погледнете го атачментот 90646
Osven ova se ostanato odnosno site tie (divi) platformi kako rapid, nordic1, geniptv itn se gleda besplatno.

Nordic
Погледнете го атачментот 90654
Da ne slikam ponatamu, kako BH telekom, RS telekom, amis koi se legalni, a ovie sto odat na crno se kako svajcarsko sirenje.
Дали си корисник на истите и ако како си задоволен?

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Mr One

hello world
19 јануари 2010
62
40
Дали си корисник на истите и ако како си задоволен?

Heh me nasmea, ma kakov korisnik :).
Tvviet imam od sopstvenikot gratis, za kvalitet nema zbor. Nema seckanje nitu vo udaren termin posebno kaj arenite.
Ova ostanato neoti sum poglednal, seto toa se gleda bez nikakva preplata i pokraj silnite zastiti sto gi stavaat.

goran_oh

user
26 април 2013
1.468
1.223
Ohrid
Heh me nasmea, ma kakov korisnik :).
Tvviet imam od sopstvenikot gratis, za kvalitet nema zbor. Nema seckanje nitu vo udaren termin posebno kaj arenite.
Ova ostanato neoti sum poglednal, seto toa se gleda bez nikakva preplata i pokraj silnite zastiti sto gi stavaat.
Bas mi e milo sto te nasmeav:)inace gi kontaktirav preku Viber mi pratija test linija testirav se slozuvam so tebe slikata e staklo posebno vo 4k,sekoja cest za niv.

Mr One

hello world
19 јануари 2010
62
40
Ovie platformi sto se nudat odat na dva nacina. Preku xtream codes, a preku negoviot panel podignat stalker portal i preku klasicen (ministra) stalker portal.
I dvete se ranlivi, pa moze mnogu da se izvlece. Primer kako izgleda ministra portal:
http://46.4.89.46:88/stalker_portal/server/adm/login
u&p pingtv
Za gledanje treba da se "pozajmi" validen mac. Se sto e postaveno na internet ima vrata za vlez, znaci nesigurna rabota, a treba da se plati za seto toa da se gleda. Spored mene potrosete poveke vreme za pronaoganje na ovie divi platformi, ne vredi toa da se plati.
I toj portalot vaka izgleda:
46.4.89.46.png

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.655
1.817
Има ли Иптв со поголем избор на далеко источни програми, пред се Јапан, Кореја, Кина? Секако премиум канали како Јапонски Скај.

Aleksandaraleks12345

hello world
12 ноември 2018
89
28
Decki aj mala pomos koj znae... imam lista na rapid i edna od aliexpres... na rapidot denovive pocna da me zeza so to sto pobliskive zemji ex, albanija, bugarija grcija ne mi gi otvara tie zemji a dodeka podalecnine norveska svedska danska finska bez problem... megutoa ova mi se slucuva samo doma preku wifi dodeka preku 4 g na mob i wifito na rabota si teeaat bez problem.. dodeka pak kineskata lista doma na wifi si tera bez problem... sto moze da e problemot? Ako e do domasniot net ne bi gi otvaralo ni drugite zemji ma rapidot a ne edni otvara drugi ne. Isto i kineskata ne bi ja otvaralo a ona si fura bez problem...

k3b

hello world
12 декември 2017
404
331
Decki aj mala pomos koj znae... imam lista na rapid i edna od aliexpres... na rapidot denovive pocna da me zeza so to sto pobliskive zemji ex, albanija, bugarija grcija ne mi gi otvara tie zemji a dodeka podalecnine norveska svedska danska finska bez problem... megutoa ova mi se slucuva samo doma preku wifi dodeka preku 4 g na mob i wifito na rabota si teeaat bez problem.. dodeka pak kineskata lista doma na wifi si tera bez problem... sto moze da e problemot? Ako e do domasniot net ne bi gi otvaralo ni drugite zemji ma rapidot a ne edni otvara drugi ne. Isto i kineskata ne bi ja otvaralo a ona si fura bez problem...

Prvo iptv se gleda preku kabel, a vtoro druze problem e soursot od kanalite.. eden so drug kanal moze da nema nikakva dopirna tocka. Nema vrska toa sto eden ti raboti drug ne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Julian

lurker
20 август 2016
521
352
Ми треба за братучед евтин иптв од алиекспрес некој да понуди од кој продавач да се зема? Овие два дена пробав 2-3 ама тиња беа.

Aleksandaraleks12345

hello world
12 ноември 2018
89
28
Prvo iptv se gleda preku kabel, a vtoro druze problem e soursot od kanalite.. eden so drug kanal moze da nema nikakva dopirna tocka. Nema vrska toa sto eden ti raboti drug ne

Preku kabel i gledam be drugar na mag so mrezen kabel mi e povrzano... i preku domasboto wifi ne saka verojatno e do internetot nesto ama nezz zaso togas od ali listata si tera bez problem a kaj rapidov odredeni zemji gi dava odredeni ne

k3b

hello world
12 декември 2017
404
331
Preku kabel i gledam be drugar na mag so mrezen kabel mi e povrzano... i preku domasboto wifi ne saka verojatno e do internetot nesto ama nezz zaso togas od ali listata si tera bez problem a kaj rapidov odredeni zemji gi dava odredeni ne

Drugar, proverkava sto ja prvis e na dve razlicni listi. Prvo kako moze da raboti ako na ednata otvaras sd a na drugata fhd kanal? Vtoro dvete listi se na razlicni serveri... 99% zavisi serverot... so od 30 dolari mesecno server ne raboti iptv. Imas slucaj i soursot od kanalot. Dzabe ti e tvojot internet ako kanalot ne raboti od direkniot izvor

nonamemacedonia

read-only
18 ноември 2020
4
4
Здраво,

Дали некои има слободна IPTV листа со некоја од македонските канали Канал 5, Сител, Телма, Алфа 24 Вести?

Фала

28 ноември 2014
1.225
822
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro

Luxell

hello world
7 јули 2012
287
77
Не бива на ТВ - сецка, потребно ми е ако ма преку IPTV app, други канали преку IPTV app работат супер
Извади го линкот од стримовите на каналите, зачувај го во .m3u листа и оваа листа внеси ја во IPTV апликацијата.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
нека прати некој тука од кинескиве иптв која е најдобра

Ни една, т.е. сите се исти. Сите (што сум ги земал) се на magco.rip. Селерите 1-2 недели и ги снемува, после се појавуваат под ново име итаканатака.

Рака на срце работат каналите, некад знаат да прекинат екс-ју, па да ги нема 2-3 дена ама во главно работат. Скај спортс работи, бт исто, ESPN слабо. Ама за парите си врети. Пират врз пират се нак'цале.

123456

poweruser
12 април 2013
2.076
1.600
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Ни една, т.е. сите се исти. Сите (што сум ги земал) се на magco.rip. Селерите 1-2 недели и ги снемува, после се појавуваат под ново име итаканатака.

Рака на срце работат каналите, некад знаат да прекинат екс-ју, па да ги нема 2-3 дена ама во главно работат. Скај спортс работи, бт исто, ESPN слабо. Ама за парите си врети. Пират врз пират се нак'цале.

не можам да најдам не ми излегува ништо од иптв, можеш да ми пратиш линк од твојот?

членови онлајн
мислења
теми
членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно