Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Вака ме интересира имам фискламна SY50 и сега сакам да ја приклучам преку компјутер дали е потребно во неа да ги внесувам артиклите или може сето тоа да оди преку програм на компјутер?
Вака ме интересира имам фискламна SY50 и сега сакам да ја приклучам преку компјутер дали е потребно во неа да ги внесувам артиклите или може сето тоа да оди преку програм на компјутер?
Да тоа може. јас според прашањето сватив дека чисто сака да ја наполни со артикли касата. Иначе гледаш оддамна не сум проверил на нивната страна. Амин што ги стаиле програмите. Порано мораше да се мољакам со нив за се и сешто.
Ај и едно малку глупо прашање какво кабелче ми треба за да ја закачам фискалната на компјутерот за да ги користам овие програми?
Мислам прочитав на овој форум дека се закачува на COM port на компјутерот, но на фискалната каса има пипка како за телефон така да каде може да се најде и како се вика?