Види, како да ти кажам... небитен си ти.Ако ме вклучиш и мене како корисник на ИТ
Види, како да ти кажам... небитен си ти.Ако ме вклучиш и мене како корисник на ИТ
Цело време се јавува трепкањето? На г3јкава сум немал таков проблем а го користам повеќе од пола година. На друг телефон ми се случувало тоа кога батеријата ќе паднеше под 15 проценти.Дали некој корисник на ЛГ Г3 имал проблем со трепкање на екранот? Чест проблем на овој модел е, мене ми се јави после 20 месеци користење. Споделете мислење
Да не го прегреваш?Дали некој корисник на ЛГ Г3 имал проблем со трепкање на екранот? Чест проблем на овој модел е, мене ми се јави после 20 месеци користење. Споделете мислење
Значи така се однесуваш со сите членови на форумов или имаш некој сопствен психички проблем ?Види, како да ти кажам... небитен си ти.
Ќе платам најдобро ако се поправаСе поправа, дружи се 2 часа со гугл и ќе те научи, лесно е, или во сервис и 1000-2000 ден плати си
Слoбoднo aпдејтирaј,пoсле ке дoбиеш aпдејт зa 6.0 и тoј aпдејтирaј.Ми го направија но имам андроид 4.4.2 и горе ми се симнува андроид 5.0 изгледа дало да го апдејтнам преку телефон да не ми се деси нешто?
За S4 еСлoбoднo aпдејтирaј,пoсле ке дoбиеш aпдејт зa 6.0 и тoј aпдејтирaј.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Апдејтирaј слoбoднo.За S4 е
Страв ми е некако пак да не ми се расипе каако на пц што правевАпдејтирaј слoбoднo.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ех сегa штo имa дa се плaшиш сaмo бaтеријa дa имaш нa 50% и ке си ги пoмини.Страв ми е некако пак да не ми се расипе каако на пц што правев
Не ме гледај така, точни факти си кажувам не е ништо неточно)
Цело време се јавува трепкањето? На г3јкава сум немал таков проблем а го користам повеќе од пола година. На друг телефон ми се случувало тоа кога батеријата ќе паднеше под 15 проценти.
Sent from my LG-D850 using Tapatalk
Зш бе неќите да научите нешто ново ... Ахххх прогресивна младино... Зошто да плаќаш 1000-2000 кога можеш да си го опраиш сам. Ама тоа е. Секој со фестивалите
ОТ: јас немам досега проблем со трепкање на екранот на Г3, често ми иде батеријата до 5-10% пред да се дочепам до штекер. А за загревање, летово е...хаос, на пролонгирана употреба на тешки апликации загрева ама на полесни не сум го имал тој проблем
Факти како:Факти? кои се тие факти синко?
Факти како:
1.Секоја година ист дизајн ништо иновативно
2.Секоја година проблеми со батеријата
3.Батеријата не се вади, не дај боже да ти цркне тек тогаш правење кај Св.Петар
4.Претерана висока цена за што? За секој година се едно исто да нудат?
Поз МАЛИ.
И едното и другото.Значи така се однесуваш со сите членови на форумов или имаш некој сопствен психички проблем ?
1.Секоја година не е ист дизјајнот, си помешал нешто. А и да е ист, кога телефоните изгледаат толку добро, малите модификации подобро работат него целосен редизајн.
2. Проблем со батеријата нема, проблем со батеријата имаат луѓе кои незнаат како да ги користат телефоните, дали е Samsung или LG не е битно.
3. Батеријата не се вади кај голем број т.е. скоро сите хај енд телефони така да ова не е некој минус, освем ако не мислиш на G5 кој е промашување.
4. За најдобриот дисплеј, камера, дизјан, и чипсет во светот. И воедно најдобриот телефон во светот, за ова има "претерана висока цена" иначе провери ги цените во мобиларите, па после збори што е претерано високо а што не.
1. Од каде дојде Edge екранот? Кај имаш видено emerald green боја како пред S6 Edge? Кај имаш видено сино со портокалови рамки како на Note 7?Кај имаш видено heart rate скенер? Кај имаш видено S Pen?Факти како:
1.Секоја година ист дизајн ништо иновативно
2.Секоја година проблеми со батеријата
3.Батеријата не се вади, не дај боже да ти цркне тек тогаш правење кај Св.Петар
4.Претерана висока цена за што? За секој година се едно исто да нудат?
Поз МАЛИ.
1.За дизајнот не сум помешал ништо, спореди ги од С5 - С7 и ќе ти стане јасно.
2. Проблем со батеријата има, од 5-6 месеци читање на цел ГУГЛ најмногу се жалат на батеријата бидејќи им корнела се разбира АМОЛЕДОТ и таа 4к резолуција а и ваљда 100% брајтнес си го прави своето(бар за почеток, за гејминг да не зборам).
3.За батеријата боље ми е да се вади одколку да ми биде ВАТЕРПРУФ бидејќи што, ќе се бањаш со него ?! Ти имај 2800Мha + уште една батерија тоа ти се 5600mha ако си ХЕВИ јузер во споредба со 3600 на едџот што значи дека си во предност.
4.За дисплеј има подобар да, но и на ЛЏ не би рекол дека е канта. За камерата купи си најдобро очила, а за дизајнот сепак е вкус и пролазно е тоа. За цени во мобилари ги следам секојдневно и според мене ЛЏ секогаш нудел конкретни цени за разлика од Самсунг. НЕ ГЛЕДАЈЌИ ГИ МОБЕЛИКС,ЛЕДИКОМ и другите што бутаат цени за свој џеб.
Мојата поента е дека јас можам да извлечам и искористам повеќе поволности и ``услуги`` од ЛЏ Г5-ката одколку да имам С7/едџ кој ќе ми биде само за фалење дека еј го имам ``брендот``.
Позз.
Да го апдејтирам G4 на Android 6?
На интернет најдов различни мислења, но и пногу поплаки за батеријата.
Знам дека повеќето овде биле во контакт со тој телефон, може да добијам неколку мислења што е подобро а што полошо во однос на лолипоп?
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден