the_maker
poweruser
3/32 со Хелио х20кој е првиот модел 3/16 ?
Sent from my MI 5
3/32 со Хелио х20кој е првиот модел 3/16 ?
значи околу 25к за 4/128/DexaCore X25 е очекувано ?
Да да, доста премиум телефон е тоа, со најјакиот МТК до сега. Под 400 еур е смешка искрено.значи околу 25к за 4/128/DexaCore X25 е очекувано ?
И ние би ти биле благодарни во иднина да се изразуваш со помош на твојата матична кирилица како што си личи.bi mu bil blagodaren
Ти благодарам на твојот одговор но има една поговорка која треба да ја научиш а таа е НЕ ГО ПРАВИ ОНА ШТО НЕ САКАШ ТЕБЕ ДА ТИ ГО ПРАВАТ!И ние би ти биле благодарни во иднина да се изразуваш со помош на твојата матична кирилица како што си личи.
Сега на пример, и да знае некој како да ти помогне, нема да се замара, оти нели и ти не се замараш.
Стварно после некое време почнуваат очи да болат од македонскава латиница, така да и јас почнав да ги игнорирам ваквите постови, особено ако се километарски.
Се извинувам за оф топик но уште појаки се следниве 2 изговори:И ние би ти биле благодарни во иднина да се изразуваш со помош на твојата матична кирилица како што си личи.
Сега на пример, и да знае некој како да ти помогне, нема да се замара, оти нели и ти не се замараш.
Стварно после некое време почнуваат очи да болат од македонскава латиница, така да и јас почнав да ги игнорирам ваквите постови, особено ако се километарски.
Ти благодарам и на тебе за твојот одговор на кирилица. Поговорката ептен си ја погоди. ПоздраF.Ти благодарам на твојот одговор но има една поговорка која треба да ја научиш а таа е НЕ ГО ПРАВИ ОНА ШТО НЕ САКАШ ТЕБЕ ДА ТИ ГО ПРАВАТ!
Ахх медиатек. Уште ли јадра. Како работи софтверот на андроид, дали скалира на сите јадра што ќе ги најде паралелно или треба да се оптимизира за да ги искористи 2,4,6,8 па сега и 10? Ако треба да се оптимизира, тешко дека ќе видиме бенефит од толку јадра ако се само на медиатек чипови.
![]()
Скејлира и тоа одамна одлично. Проблемот на медиатек е делумно ефикасноста, и послабите графички чипови, (драјверите) јадрата си се ок и повеќе од тоа.
NoctuaS5 ми загрева што да напраам да не загрева многу?
Не ни се разбирам што е тоаNoctua
Се шaлaм. Дaј пoвеќе инфo дaли си целoснo нa стoк и дoкoлку не си, штo кoристиш?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ou... Maj.... Gad....Не ни се разбирам што е тоа![]()
Поздрав. Во план ми е да купам ЛГ Г3 од Мобеликс. Дали мобилниот вреди и споделете ваши мислења и искуства од Г3-ката.
Според мене не вреди. G4 е некои 19.000, па доколку можеш да го истегниш буџетот, топло го препорачувам. Ова од лично искуство - сум ги користел и двата.
Доколку се одлучиш да биде G3, инсистирај да е EU верзија - D855 и нормално, 32/3GB верзијата. Никако 16/2GB.
Стар модел е телефонот, не знам зошто мора баш тој... Не знам по која цена се нуди, но погледни од Xiaomi моделите на hi.com.mk во ценовен ранг од ~250 евра. Искрено попрво така би купил отколку модел од пред 2/3 години на ново.Мене првично во план ми беше Г4, но од Мобеликс ми препорачија да не го купувам тој продукт бидејќи бил со многу неисправности, и не ми го препорачаа тој мобилен. Како алтернатива го избирам Г3 и да ќе гледам да го земам со 32/3ГБ.
Мене првично во план ми беше Г4, но од Мобеликс ми препорачија да не го купувам тој продукт бидејќи бил со многу неисправности, и не ми го препорачаа тој мобилен. Како алтернатива го избирам Г3 и да ќе гледам да го земам со 32/3ГБ.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC1300 Dual-Band, 867+400Mbps, WE1300
1.170,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN