Necromancer
poweruser
На 24ти ќе ти биде убаво да не си на работа/школо, а ќе ми кудиш тука кирилица! ХеееееБетер од Русија сте со кирилицата ама ајИ потписов да го ставам кирилица или може вака?
![]()
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
На 24ти ќе ти биде убаво да не си на работа/школо, а ќе ми кудиш тука кирилица! ХеееееБетер од Русија сте со кирилицата ама ајИ потписов да го ставам кирилица или може вака?
![]()
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
G3, препорачливо со 3гб, имаш еден на форумов. РН3 про моделот ако можеш да го најдеш до таа цена на старо, може да е малце поскап од тоа. Исто и за тој 3/32 верзијата би ја гледал. Друг не ми текнува.Момци, што би препорачале до кај 200-220 евра моментално, на старо?
Vo odnos na fluidnost, kamera, i performansi, shto mozham da ochekuvam od G3? Sakam barem 2 godini da go vozam bez nikakov problem.G3, препорачливо со 3гб, имаш еден на форумов. РН3 про моделот ако можеш да го најдеш до таа цена на старо, може да е малце поскап од тоа. Исто и за тој 3/32 верзијата би ја гледал. Друг не ми текнува.
Ја користев г3 32/3гб верзија до пред недела дена, со 6.0.1 работи далеку подобро од лолипоп, камерата му е екстра. Ако снимаш видеа посебно ќе бидеш задоволен. Е сега не знам дали после 2 години било кој телефон ќе биде флуиден и ќе работи без проблем. Јас менувам често телефони, ама ете г2 и г3 ми се едни од поомилените телефони што сум ги користел. Double tap to wake, големината на самиот телефон во однос на колкав екран има им е фантастичен.Vo odnos na fluidnost, kamera, i performansi, shto mozham da ochekuvam od G3? Sakam barem 2 godini da go vozam bez nikakov problem.
отиден е дисплејот.Паднат LG G2 сега изгледа вака:
Погледнете го атачментот 43454 Погледнете го атачментот 43456 Погледнете го атачментот 43458 Погледнете го атачментот 43460
Екранот не е пукнат, но се појавија овие бели "линии". Интензитетот е различен зависно од апликацијата, т.е. боите кои треба да ги прикаже.
Што би било проблемот и препорака за добар сервис?
Комплет екран со тач и рамка друже се менува ...Паднат LG G2 сега изгледа вака:
Погледнете го атачментот 43454 Погледнете го атачментот 43456 Погледнете го атачментот 43458 Погледнете го атачментот 43460
Екранот не е пукнат, но се појавија овие бели "линии". Интензитетот е различен зависно од апликацијата, т.е. боите кои треба да ги прикаже.
Што би било проблемот и препорака за добар сервис?
Ако е се ок на тестот, тогаш имаш проблем со мрежата, пробај на 2Г/3Г мрежа или сигурно ти е под гаранција па носи го на сервисБи прашал за ПОМОШ или барем,совет.Имам SONY M4Aqua од Телеком,земен некаде 15 Јаунари,досега барем немаше проблем со ЈАВУАВЊЕТО,кога ќе се јавам кај соговрникот се слушало грчење,и не се слушаме ,а сега веќе неколку дена ако ме бараат Јас ги слушам,но тие не го слушаат мојот говор.ДАли имате слушнато за ваков проблем и дали треба да се подеси нешто,односно краен случај на СЕРВИС?Инаку во опција за ДИјагностика што ја има телефонот во СЛУШАЛКАза УВО и МИКРОФОН нема НИКАКВА РЕАКЦИЈА на ТЕСТОТ.
Ако се двете софт тач копчиња доле до хоум копчето тогаш треба да се менува цел долен флет, тие одат на него како и микрофон и конектор за полнење итн ... и тоа е скап квар и тешко кој ќе се нафати, зошто треба да се вади и стаклото, тие се измеѓу стаклото залепениМене ми побараа 150 евра, па ене го стои у фиока.
Бтњ, Galaxy S6 престанаа да работат копчињата по приклучување на полнач. Фактори ресет и апдејт преку КИЕС не помогна. Некој ?
Сепак телефонот отиде на сервис,благодарност за одговорот.Ако е се ок на тестот, тогаш имаш проблем со мрежата, пробај на 2Г/3Г мрежа или сигурно ти е под гаранција па носи го на сервис
Фала ти Торте. Телефонот најверојатно ке оди у Видео Дата да видиме што ке кажат.Ако се двете софт тач копчиња доле до хоум копчето тогаш треба да се менува цел долен флет, тие одат на него како и микрофон и конектор за полнење итн ... и тоа е скап квар и тешко кој ќе се нафати, зошто треба да се вади и стаклото, тие се измеѓу стаклото залепени
Пред некое време продавав телефон ЛГ Л70 со исти дефект како твојот (ама го средив и го повлеков од продажба). Не можев да вртам т.е. не ми ја препознаваше сим картицата и вифито со анимацијата збудале. Го флешнав од ново телефонот со истиот ром и до сега гледам топ си работи.На LG L80 одеднаш почна на секои 5 секунди да се појавува поракава:
ЗдравоЌе ми помогнете во изборот? Вака, преферирам барем 3gb рам, секако добра батерија, 4г, камерата не ми е пресудна, ни предна ни задна но да не е ептен шугава
некој поквалитетен односно да ми трае подолго, да не рикне за 2 месеца. Отприлика тоа.
Iphone го баталив уште во старт, дека не го љубам многу, а изборот го сведов на овие: Note 5 (или 4), HTC м9 (или м8) или LG G4 (или G3).
п.с. секако добредојдени се и други предлози, мислам дека отприлика доловив што барам. :angel:
Јас би ти препорачал Redmi Note 3 Pro пред овој. Има понов и поефикасен чипсет и е многу брз. Батеријата му е феноменална, со фб, твитер, 3 мејла, вибер и све друго што што синхронизира во позадина, без проблем вадиш 4,5 саата Screen on time. Нормално се ова е битно ако не ти е проблем телефон со 5.5 инчен екран. Најдобро да отидеш и да ги ѕирнеш во живо. Камерата и на двата телефона им е просечна, ок е за фотки на дневна светлина, лоша за видеа и темни простории.Вредеи за парите? http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/product&path=199&product_id=273
Или може да се најде нешто подобро и поново за таа цена?
Бесплатна достава
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 PRO PWM PST CO 600-3000 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00312A
740,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3M Secomp, 11.99.5543-10
230,00 ден