@mihovkris
А второто мое прашање, дали чарџа нешто?
Извинување, не видов.@mihovkris
Што има пиша? Ова без Shizuku имаш така?Имам веќе година и кусур. Постпејд сум, само им пишав на фб име презиме и број и ми средија одма.
Мора Shizuku и плус да овозможат од А1 VoLTE.Што има пиша? Ова без Shizuku имаш така?
Што е Shizuku?Што има пиша? Ова без Shizuku имаш така?
Да се овозможи VoLTE и 5g за не подржани земји без рутирање на телефонот. Shizuku е апликација од плеј сторШто е Shizuku?
а доаѓа со Android 14ка од фабрика"Seven years of OS, security, and Feature Drop updates"
Го пуштив пред малку и јас да се инсталира
За саатот, го имам јас кецот, а двојката изгледа ништо подобро во поглед на battery life, да, има нов CPU шо е помоќен и мнооогу по power efficient ама advert-от вика 24 саати со always on display, така да не стига никако battery life до неколку дена со едно полнење, јас го полнам секоја вечер оти си легнувам со 50тина % шо сигурно нема да биди доволно за нареден ден имајќи го во предвид фактот дека нели троши и дури се спие пошо прави тракинг на спиењето. прекрасен саат, тииииква батеријаИма некои AI способности што не функционираат во оваа вукојебина и се само за амерички пазар, како автоматско одговарање на секретарки итн.
Јас гледам Pixel Watch 2 дали има надградби оти ланскиот беше канта.
Само една работа како што гледам е значително подобрување кај P8Pro: 2400 nits дисплеј (прв на пазарот). Мене лично ми треба што појак дисплеј бидејќи под светлина го користам телефонот голем дел од денот.
на iPhone темата се многу снегулки, на Samsung темана се сере за 90% од Samsung телефоните.Погледнете го атачментот 130110
Не знам дали се дозволени во темава Same shirt мемиња, или тие се само за во темата за iPhone![]()
мислам, барем мене и не ми треба некој нов дизајн - if it works, дај ми да купам ист нов коа ќе го скршам, и нека трае 5 години.искрено, овој формат на телефони тоа е. нит samsung нит pixel нит iphone не изгледаат различно - which is fine.
мислам, барем мене и не ми треба некој нов дизајн - if it works, дај ми да купам ист нов коа ќе го скршам, и нека трае 5 години.
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден