kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.030
- 7.696
Да воведете вака Knuth reward check - Wikipedia
Proof-reading треба секогаш, макар и 10 пати, поготово на платена содржинаДоколку тестирате paywall опција за листање на содржините, ве молам посветете дополнително внимание на лекторирање. Ја отворам тазе-објавената содржина за „Велики Петок“, и го гледам ова буквално во првите 5 зборови.
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.@gogins си го откажал пред да ти се процесира уплатата
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.
3 дена немате известување за прилив???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fala mnogu, Leka nokj.Коректно ти е евидентирана уплатата на 22.04:
Погледнете го атачментот 149679
Но тоа што си го откажал членството ти го тргнало од акаунт, односно е со статус: откажано членство. Вратено ти е членството како активно сега.
Dude, relax. И ти и @mihovkris.
Ааааа, извини supreme leader, што воопшто прашавме и се зачудивме на вашето прашање претходно. Иначе да не се секираш, барем јас сум супер релаксиран, не знам за тебеDude, relax. И ти и @mihovkris.
Според наша евиденција немаш направено уплата, плс потврда?
Ве молам, немојте.
Баш убаво се навикнав да не гледам дали има нешто таму.
VGA BRACKET (Holder) BRACE SUPPORT ESTILLO WHITE
470,00 ден
RAM DDR4 4GB 2133MHz G.SKILL F4-2133C15S-4GIS
2.600,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
PUMPA ELEKTRICNA EXTRALINK w/3 nozzles
530,00 ден
XIAOMI AIRTAG 1-pack, BHR08SPGL
1.060,00 ден