kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.062
- 7.737
Да воведете вака Knuth reward check - Wikipedia
Proof-reading треба секогаш, макар и 10 пати, поготово на платена содржинаДоколку тестирате paywall опција за листање на содржините, ве молам посветете дополнително внимание на лекторирање. Ја отворам тазе-објавената содржина за „Велики Петок“, и го гледам ова буквално во првите 5 зборови.
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.@gogins си го откажал пред да ти се процесира уплатата
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.
3 дена немате известување за прилив???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fala mnogu, Leka nokj.Коректно ти е евидентирана уплатата на 22.04:
Погледнете го атачментот 149679
Но тоа што си го откажал членството ти го тргнало од акаунт, односно е со статус: откажано членство. Вратено ти е членството како активно сега.
Dude, relax. И ти и @mihovkris.
Ааааа, извини supreme leader, што воопшто прашавме и се зачудивме на вашето прашање претходно. Иначе да не се секираш, барем јас сум супер релаксиран, не знам за тебеDude, relax. И ти и @mihovkris.
Според наша евиденција немаш направено уплата, плс потврда?
Ве молам, немојте.
Баш убаво се навикнав да не гледам дали има нешто таму.
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
EXTRALINK FITNESS VIBRATION PLATFORM, MOONWALK SPINMOVE, BLACK
4.640,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден