kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.062
- 7.737
Да воведете вака Knuth reward check - Wikipedia
Proof-reading треба секогаш, макар и 10 пати, поготово на платена содржинаДоколку тестирате paywall опција за листање на содржините, ве молам посветете дополнително внимание на лекторирање. Ја отворам тазе-објавената содржина за „Велики Петок“, и го гледам ова буквално во првите 5 зборови.
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.@gogins си го откажал пред да ти се процесира уплатата
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.
3 дена немате известување за прилив???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fala mnogu, Leka nokj.Коректно ти е евидентирана уплатата на 22.04:
Погледнете го атачментот 149679
Но тоа што си го откажал членството ти го тргнало од акаунт, односно е со статус: откажано членство. Вратено ти е членството како активно сега.
Dude, relax. И ти и @mihovkris.
Ааааа, извини supreme leader, што воопшто прашавме и се зачудивме на вашето прашање претходно. Иначе да не се секираш, барем јас сум супер релаксиран, не знам за тебеDude, relax. И ти и @mihovkris.
Според наша евиденција немаш направено уплата, плс потврда?
Ве молам, немојте.
Баш убаво се навикнав да не гледам дали има нешто таму.
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM RED Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D1
8.100,00 ден
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден