marv
Unbeatable
- 5 октомври 2007
- 5.524
- 5.183
Зошто НЕМА голем труд во текстовите? Нешто не те разбирам сега или во претходниот пост.@marv постот како што наведов беше напишан како член, не како администратор и беше мое мислење зошто нема голем труд во текстовите и директен одговор на членот кој беше цитиран.
Ииии... Пак не те разбирам што сакаш да кажеш, и што има тоа врска со било што што ти напишав.1. Пајтон тутоаријалот е авторски во ваков формат како што е не постои нигде. Материјали користени за самоучење и искористување при пишување е леџит ствар. И професорите кои напишале книги од кои учат на финки се од негде видени, проучени, едноставо со споделување се учи зар не?
Те погоди целава работа емотивно, и најверојатно тоа е тоа што не се разбираме и на што личеше целиот твој пост.2. Ти си исто така член од дамна кој учествувал во градењето на форумот и нема поента да ги набројувам сите кои се дел од тоа. Ние знаеме да цениме. Јас ги знам скоро сите такви лично, меѓу кои и тебе, па сме седеле во кафана и разговарале на многу теми... тригерот ми беше друг во постот.
Абе сѐ тоа арно и легитимно. Ама да се напишеа 2 збора, едно известување, едно ПР како ги вика Д тие... Вака апансас нормално дека ќе разбуди повеќе негативна критика, отколку било што друго.Е сеа како администратор
3. Не знам што значат термите што ги наброја точно ме мрзи да гуглам 7 саат сабајле е... ама Д кажа дека тестира модел. Ако стварно сметате дека некој е чуствителен на критки и не прифаќа и уважува туѓо мислење тогаш дефинитивно не го знаете и не сте работеле со Дамјан. Мисењата се читаат (скоро од сите членови), ставови се бранат и на крајот од денот се пресекува со одредена одлука.
За тоа сведочат еден куп конструктивни идеи кои се прифатени и реализирани.
Така и ова еве има дискусија, си влече секој на својата страна но не значи дека некој емотивно донесува некоја одлука, ова е бизнис, дали добар или не бизнис е.
ОК, тестирајте ...