kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.062
- 7.737
Да воведете вака Knuth reward check - Wikipedia
Proof-reading треба секогаш, макар и 10 пати, поготово на платена содржинаДоколку тестирате paywall опција за листање на содржините, ве молам посветете дополнително внимание на лекторирање. Ја отворам тазе-објавената содржина за „Велики Петок“, и го гледам ова буквално во првите 5 зборови.
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.@gogins си го откажал пред да ти се процесира уплатата
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.
3 дена немате известување за прилив???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fala mnogu, Leka nokj.Коректно ти е евидентирана уплатата на 22.04:
Погледнете го атачментот 149679
Но тоа што си го откажал членството ти го тргнало од акаунт, односно е со статус: откажано членство. Вратено ти е членството како активно сега.
Dude, relax. И ти и @mihovkris.
Ааааа, извини supreme leader, што воопшто прашавме и се зачудивме на вашето прашање претходно. Иначе да не се секираш, барем јас сум супер релаксиран, не знам за тебеDude, relax. И ти и @mihovkris.
Според наша евиденција немаш направено уплата, плс потврда?
Ве молам, немојте.
Баш убаво се навикнав да не гледам дали има нешто таму.
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден