kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.062
- 7.737
Да воведете вака Knuth reward check - Wikipedia
Proof-reading треба секогаш, макар и 10 пати, поготово на платена содржинаДоколку тестирате paywall опција за листање на содржините, ве молам посветете дополнително внимание на лекторирање. Ја отворам тазе-објавената содржина за „Велики Петок“, и го гледам ова буквално во првите 5 зборови.
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.@gogins си го откажал пред да ти се процесира уплатата
Не сум сигурен, ова го сторив откако ми стигнаа две пораки на меил дека се е испроцесирано, така беше и во самиот UI наведено. Чаре за ова има ли? Пуштив и порака до контакт.
3 дена немате известување за прилив???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fala mnogu, Leka nokj.Коректно ти е евидентирана уплатата на 22.04:
Погледнете го атачментот 149679
Но тоа што си го откажал членството ти го тргнало од акаунт, односно е со статус: откажано членство. Вратено ти е членството како активно сега.
Dude, relax. И ти и @mihovkris.
Ааааа, извини supreme leader, што воопшто прашавме и се зачудивме на вашето прашање претходно. Иначе да не се секираш, барем јас сум супер релаксиран, не знам за тебеDude, relax. И ти и @mihovkris.
Според наша евиденција немаш направено уплата, плс потврда?
Ве молам, немојте.
Баш убаво се навикнав да не гледам дали има нешто таму.
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден