значи ако примам исплата од некој сајт на мојот пај пал и само ги препратам парите на друг пај пал немам никакви обрвски према ујп затоа што што човекот ке ми ги исплати кеш нормално со провизијаНема допирна точка ова со банка.
значи ако примам исплата од некој сајт на мојот пај пал и само ги препратам парите на друг пај пал немам никакви обрвски према ујп затоа што што човекот ке ми ги исплати кеш нормално со провизија
значи ако примам исплата од некој сајт на мојот пај пал и само ги препратам парите на друг пај пал немам никакви обрвски према ујп затоа што што човекот ке ми ги исплати кеш нормално со провизија
тоа ме интересираше а некој совет како да подесам акаунт за да примам пари на пеј пал во македонија не планирам да ги вадам само за онлајн шопинг или евентуално со преку друг човек да ги извадам поздрав и фала на одговоротЗошто би ти имал ти допирна точка со банката?
Банката ти ги гледа парите само кога ќе ти легнат на сметка.
Во оваков случај немаш никаков контакт со банката, така да немаш проблеми со УЈП.
па ако ставиме земја на пример бугарија или словенија нема ли да може да се примаат пари?Не е можно тоа, пишано е на претходните страници.
Ti gi pustija posle 1 den bez nikakva verifikacija?Ми ги пуштија после еден ден.
Каков PayPal имаш?mi pustija pari na pay pal ama mi stojat on hold. barase opcija da potvrdam ili broj na shipping order (sto sum prodala) ili pak service. kliknav na service i mi potvrdi samo so zeleno stiklirano i deka ke mi pratat mail. dali nekoj imal vakov slucaj?
Imam na visa electron vo tutunska banka, registriran so slovenska adresaКаков PayPal имаш?
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Можеш да примаш пари и без картичка.. Само често ќе те блокира..Значи за да можам да примам пари на paypal мора да иам само кредитна картична од друга држава? Да извадам од друга држава и ако ја ставам ке можам да примам пари на paypalot?
Во кои случаи ќе те блокира...? Колку е тоа често...? Ова од искуство збориш, или од ракав тресеш нешто што си читал по интеренет/форумов...?често ќе те блокира
Од искуство.. Sorry this action cannot be completed.. Нешто така беше еророт..Во кои случаи ќе те блокира...? Колку е тоа често...? Ова од искуство збориш, или од ракав тресеш нешто што си читал по интеренет/форумов...?
Тролање или сериозно?Септември ќе биде.
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден