Мислам дека ми банд 4 со истиот функционал е поевтин и подобар дил. Да подржуваа Samsung Pay ќе ги купев уште сега...Новиот Samsung Fit E достапен во анхоч за 3700 денари. Личи на добар дил.
Ај конкретно за познавачи. Дали некој имал искуство со овој модел на хуавеи...
Anhoch PC Market Online - Smartwatch Xiaomi Amazfit Stratos 2S (Plus) Black
По рецензии на нет и по опременост доста фасцинантно изгледа вака на не пробано... Искуства мислења совети?!
Испратено од GM1910 преку IT.mk форум апликација
По рецензии на нет и по опременост доста фасцинантно изгледа вака на не пробано... Искуства мислења совети?!
Со Galaxy watch колку што сум информиран нема пливање?! А од апликации прочитав дека музиче можеш да ставаш, тракерите се одлични... Не знам што друго од апликации би ми требало? Нотификации стигале само нема директ риплај од сатот... Не сум носел паметен часовник до сега, дадете некој ум за што друго би требало да се информирамЗа пониска цена јас би зел Galaxy Watch. Има нијанса послаба батерија ама имаш метално тело, многу подобар дисплеј и оперативен систем.
Деновиве ќе има 2 нови Амазфит саати, едниот сличен на Бип а другиот нов спортски саат како Стратос Another Sport Smartwatch (Amazfit Stratos 3) by Amazfit Leaked Online - SmartWatch SpecificationsАј конкретно за познавачи. Дали некој имал искуство со овој модел на хуавеи...
Со Galaxy watch колку што сум информиран нема пливање?! А од апликации прочитав дека музиче можеш да ставаш, тракерите се одлични... Не знам што друго од апликации би ми требало? Нотификации стигале само нема директ риплај од сатот... Не сум носел паметен часовник до сега, дадете некој ум за што друго би требало да се информирам
Епо воч би бил најдпбриот спортски уред под услов да е издржчив како Сунто/Гармин.
Сппртски саати се тие две фирми. Останува да видиш модел кој ти одговара за твојата намена. Последните два саати од сунто кои ги имам се флаг шипови и коштаа 450€+, а не користам повеќе од пола од работите.
Кој модел друже? Гледам инстинкт е 300 тука, јас го платив 260 со каско една година од Дуна.Ако се одлучиш за Гармин, разгледај и во Грција како се цените, мојот го зедов со 160€ разлика од кај нас одкако ќе вратиш ддв 25%.
Едит: Meimaris Communication's eshop
Garmin 935, кај нас со попуст е 500€, тамо нормална цена 420€, 80€ ми вратија данок, единствен проблем е што треба дирекно од продавницата да го земиш.Кој модел друже? Гледам инстинкт е 300 тука, јас го платив 260 со каско една година од Дуна.
За цени гледајте на idealo.de има history и trends.
Мислеше на епл воч? Ако да, супер опција е реално ако не ти треба 24/7 дисплеј
Да бидеме реални најважно е што бараш од саатот. Ако ти е за тренинг има само еден меродавен извор на информации а тоа е Firstbeat - You have it in you Тука точно можеш да видиш кој уред за што е лиценциран од нивна страна. Самиот саат може да нуди и нешто на своја рака (пан интендед) ама јас не би му верувал. На пример ако икс кинески саат или уред (пример е алката од шиаоми 4 што има други апликации што го нудат ова) ми вика дека имам во2 макс X а било кој друг уред што е на фирстбит лиценциран за мерење во2 макс ми вика дека имам Y повеќе од јасно е на кој ќе му верувам.
Самите лиценци спрема фирстбит се тоа што ја крева цената на уредот на крајот на денот.
Сега ќе искачаат vivosmart 4, Fenix6 и vivosmart HR нов така што не е време за купување на нов саат. Почекај до средина на Септември некаде.
Не бев видел дека извадиле 6ка, сега може да се предомислам наместо 5Х Plus да биде 6ка.Кога сме кај Fenix, искочи 6ка![]()
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден