mislenje za monitorov ili predlog drug max do 20k
mislenje za monitorov ili predlog drug max do 20k
https://ddstore.mk/mon-34-aoc-cu34g2xe-bk.html ова ти е исто добар избор. Според мене па и интернет статии, доста bang-for-the-buck.mislenje za monitorov ili predlog drug max do 20k
Јас го немам точно овој модел но можам да ти кажам одма кои се недостатоцитеhttps://www.anhoch.com/products/mon...ming-165hz-1ms-qhd-hdr-10-2xhdmi-dp-tilt-2545 go ima nekoj da kaze Kako e
https://www.anhoch.com/products/mon...-qhd-1ms-200hz-400cd-3xusb-dp-hdmi-pivot-5794 momentalno go imam ovoj monitor ama sakam 32" 4k zs ne igram online I FPS igri a I mi se zdosadi da go premestuvam pc od soba vo soba kade Sto mi e TVЈас го немам точно овој модел но можам да ти кажам одма кои се недостатоците
32 инчен екран се одбира ако е 4к,овој е 2к и верувам со самото пуштање и користење на мониторот ќе заприметиш коцки поради големината на екранот а помала резолуција.Секако не е нешто голем проблем но еднаш кога ќе заприметиш нема да ти биди мерак да погледниш во него повторно.
Недостаток има што е фиксиран и неоди нагоре надолу т.е нема пивот.Ако имаш пониска маса ќе те искини вратот од гледање надолу.
VA panel - имав еднаш и никогаш повеќе.Доколку е за игри особено FPS бирај IPS панел или Oled.
Подобра опција https://www.anhoch.com/products/mon...200hz-1ms-2xhdmi-dp-hdr10-gsync-freesync-6343
Тогаш треба да наведеш што очекуваш и за што ти треба мониторот како и буџет оти 4к мониторите особено со поголема херцажа и не се баш ефтинки.https://www.anhoch.com/products/mon...-qhd-1ms-200hz-400cd-3xusb-dp-hdmi-pivot-5794 momentalno go imam ovoj monitor ama sakam 32" 4k zs ne igram online I FPS igri a I mi se zdosadi da go premestuvam pc od soba vo soba kade Sto mi e TV
Do 20k ne mi e bitna Hz zs ke igrame samo AAA igri Kako the last of us, deys gone bitno mi e da ima ubavi boi I da nema mnogu ghostingТогаш треба да наведеш што очекуваш и за што ти треба мониторот како и буџет оти 4к мониторите особено со поголема херцажа и не се баш ефтинки.
Вака без инфо неможиме да ти препорачаме точно најсоодветно според твоите потреби.
За таа цена Гигабајтот најдобар дил.Паднале цениве на entry-level QHD IPS 27" гејминг монитори? Gigabyte GS27QA - 10.980 ден. LG 27GS75Q-B - 12.380 ден. Samsung Odyssey G50D - 13.980 ден. Најдобар од овие три?
Според мене, не. Што очекуваш да добиеш од новиот монитор?Здраво , имам прашање , дали вреди упгрејд од ASUS ROG SWIFT PG279Q 27" на Monitor 27" LG 27GS85Q-B Gaming Nano IPS QHD 1ms 200Hz 400cd 3xUSB DP HDMI pivot
беше 10 па 8, сега 7 и викам 25 инча плус 200 хц и онака скокам од 22 инча 60 хцЗа 105 евра?
Не би барал повеќе.
беше 10 па 8, сега 7 и викам 25 инча плус 200 хц и онака скокам од 22 инча 60 хц
Единствен ред флаг за мене е што нема пивот,но за цената како што реков е одличен избор.беше 10 па 8, сега 7 и викам 25 инча плус 200 хц и онака скокам од 22 инча 60 хц
Гарантирам дека е некој ладен лем или лош контакт од да речеме флет кабел или така нешто. Ништо друго не се средува со лупање освен таков дефект. Е сега како што си кажа и сам, марфи стапува на сила и да им го однесеш, кај нив ќе работи, ама сепак пробај си ја среќата додека имаш гаранција.Здраво на сите, имам Samsung Odyssey G5. Денес воопшто нејќеше да се упали со клик на тоа доле џојстикот што е. Свети сино ама воопшто не реагира на ништо, и исклучување и вклучување од штекер ништо не помага, си се вклучува сино тоа доле ледот и толку. Го поврзувам на лаптоп, лаптопов го препознава дека е поврзан и модел и резолуции и се и преку DP и преку HDMI. За среќа имам уште некоја недела од гаранцијава, на 26-ти месецов истекува (2 години) и бев спремен утре да го однесам. Купен е од Анхоч.
У меѓувреме прочачкав по нет за некој проблем дали има познат за овој модел и од редит што најдов пост сите препорачуваа да се ,,лупне,, од позади и од доле неколку пати и да се проба, го читам ова и бев као втф е ова. Идам да пробам го лупнувам 2-3 пати, го притискам џојстикот, оживува и тек тогаш сум као wtf. Го гасам преку истото работи, пробувам да го упалам, нејќе, го лупам пак, проработува, еве од тогаш работи цело време најнормално без лупање никакво.
Идеа совет што да правам, да го носам, да не го носам, до што може да е, ако да како воопшто да ги натерам да го отворат да видат, пошо ако им го однесам 99% сум сигурен (марфи јбг) дека се ќе работи и ќе ме вратат назад. Буквално се си работи топ, нема проблеми само на клик на џојстикот ете цел ден не рагираше ништо, лупни го се оправи... @Daniel86 би бил благодарен ако има идеа што може да биде да даде совет до што може да е, знам се бави со вакви работи електроники а и лично позитивно искуство имам со него.
Благодарам однапред на сите.
Jas imam G5 - joystikot mi se rasipa 2 pati - (se raspagja i toa kukjisteto od pleh ima zabici sto se drzat za plastika) , prviot pat go sklopiv i gi podvitkav zabicite - ama od jako stiskanje pak se raspadna , posle mu kapnav super-lepak i eve go drzi godina vekje..Здраво на сите, имам Samsung Odyssey G5. Денес воопшто нејќеше да се упали со клик на тоа доле џојстикот што е. Свети сино ама воопшто не реагира на ништо, и исклучување и вклучување од штекер ништо не помага, си се вклучува сино тоа доле ледот и толку. Го поврзувам на лаптоп, лаптопов го препознава дека е поврзан и модел и резолуции и се и преку DP и преку HDMI. За среќа имам уште некоја недела од гаранцијава, на 26-ти месецов истекува (2 години) и бев спремен утре да го однесам. Купен е од Анхоч.
У меѓувреме прочачкав по нет за некој проблем дали има познат за овој модел и од редит што најдов пост сите препорачуваа да се ,,лупне,, од позади и од доле неколку пати и да се проба, го читам ова и бев као втф е ова. Идам да пробам го лупнувам 2-3 пати, го притискам џојстикот, оживува и тек тогаш сум као wtf. Го гасам преку истото работи, пробувам да го упалам, нејќе, го лупам пак, проработува, еве од тогаш работи цело време најнормално без лупање никакво.
Идеа совет што да правам, да го носам, да не го носам, до што може да е, ако да како воопшто да ги натерам да го отворат да видат, пошо ако им го однесам 99% сум сигурен (марфи јбг) дека се ќе работи и ќе ме вратат назад. Буквално се си работи топ, нема проблеми само на клик на џојстикот ете цел ден не рагираше ништо, лупни го се оправи... @Daniel86 би бил благодарен ако има идеа што може да биде да даде совет до што може да е, знам се бави со вакви работи електроники а и лично позитивно искуство имам со него.
Благодарам однапред на сите.
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден