Некој да прати покана за некој торент сајт наменет за Балкан (Екс Ју содржини), или да каже некој што е фри за зачленување?
Отвора, побрзо од било кога.Пиратскиот залив дали ви го отвара, или проблемот е на друго место!?
Не носи и нам. Ама не преку Софијајбг
Изгледа вас телекомци не ве носи преку Cloudflare.
Бар да ме насочи да потврдам дека не сум робот, да им кликам по тоа мостовите, колите и сообраќајните знаци, невидени мамојебачи.
sorry for my badwords![]()
Општо прашуваш, или нешто специфично? Си проверил во Заливот на пиратите?Да дадете насока од каде може да се најде пдф стручна литература, ајти од познативе издавачи и сл.?
Library GenesisДа дадете насока од каде може да се најде пдф стручна литература, ајти од познативе издавачи и сл.?
Општо прашуваш, или нешто специфично? Си проверил во Заливот на пиратите?
Ти пишав на Кајгана види ПП.Да не има некој покана за CrnaBerza и TorrentHR
Здрaвo дaли некoј имa пoкaнa зa IPTORRENTS.Акo имa пишете ми вo ПП зa дa се дoгoвoриме зa пoкaнaтa.Фaлa oднaпред
Зависи како го имаш избришано.Симнав еден торент и откако се симна го избришав торентот, а со него се избриша и downloadираното, прв пат приметувам вака, па да не знае некој да ми каже дали е таков торентот или јас сум наместил нешто? Поздрав
Зависи како го имаш избришано.
На пример јас користам utorrent клиент и имаш опција Remove, и опции Remove and delete data итн..
Види во сетирањето како ти е подесено. Кој клиент користиш?
Најверојатно имаш и shift притиснато можеби случајно.. кога на селектиран торент на тастатура ќе притиснеш шифт и дел фактички ти е како да си кликнал на remove and delete data.го селектирав со лев клик и делит на тастатура, не приметив дали ме праша нешто, ќе ги проверам опциите следен пат, јас претпоставив дека е некој различен вид торент...
µTorrent. дека не сум сетирал ништо од претходно симнување затоа ме зачуди... еве сега ја пробав истата процедура не ја избриша датата... сепак е опција од клиентот, а не торенти со посебна политика ... фала