Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Општа дискусија за торент тракери

viktormkd

hello world
31 јули 2011
321
311
Некој да прати покана за некој торент сајт наменет за Балкан (Екс Ју содржини), или да каже некој што е фри за зачленување?

krema

OG
24 јуни 2009
15.758
15.847
youtu.be
Пиратскиот залив дали ви го отвара, или проблемот е на друго место!?

krema

OG
24 јуни 2009
15.758
15.847
youtu.be
btw кој оператор?
Можеби випот ме зеза.

Кај мене дава ерол 522 :D

edit:
Се закачив гајтанлес на еден комшиски интермец (телекабел) и го отвори експресно заливот на пиратите, барем магнетот да си го земам.

Fuck VIP Fuck.
Screenshot from 2018-03-13 19-55-20.png

Последна промена:

krema

OG
24 јуни 2009
15.758
15.847
youtu.be
јбг
Изгледа вас телекомци не ве носи преку Cloudflare.
Бар да ме насочи да потврдам дека не сум робот, да им кликам по тоа мостовите, колите и сообраќајните знаци, невидени мамојебачи.
sorry for my badwords :D

Avid

senior
21 јануари 2009
6.463
11.536
Скопје
јбг
Изгледа вас телекомци не ве носи преку Cloudflare.
Бар да ме насочи да потврдам дека не сум робот, да им кликам по тоа мостовите, колите и сообраќајните знаци, невидени мамојебачи.
sorry for my badwords :D
Не носи и нам. Ама не преку Софија :D

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.574
Да дадете насока од каде може да се најде пдф стручна литература, ајти од познативе издавачи и сл.?

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.574
Општо прашуваш, или нешто специфично? Си проверил во Заливот на пиратите?

Конкретно книгите на Sybex Mastering Hyper-V 2016 од John Savill. Линкот од кајсибебрат ги наоѓа само постарите изданија ова поновово го нема.
Piratebay не ја отвара моментално.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.809
6.505
SK
Провери си, имаш ПП. Инаку пиратите да ги бараш на некој од прокси mirror-ите како овој, пошто главниот сајт често е блокиран од чичко Сем (прават притисоци на интернет провајдерите.

beckamk

read-only
7 октомври 2013
14
12
Здрaвo дaли некoј имa пoкaнa зa IPTORRENTS.Акo имa пишете ми вo ПП зa дa се дoгoвoриме зa пoкaнaтa.Фaлa oднaпред

6 ноември 2012
2.081
2.246
Скопје
-={K-O-R-U-N}=-'s setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 3700x / AMD Wraith Prism Cooler
Motherboard
ASUS ROG STRIXX B450-F
Storage
Kingston KC2000 NVMe PCIe SSD
PSU
Corsair HX1000 (full modular)
RAM
4 x 8gb G-SKILL Sniper X 3200Mhz
Video card
Gainward RTX 3090 Phoenix
Case
Lian-Li Lancool 215
Mouse
Razer Deathadder v2 X Hyperspeed
Keyboard
GMK67 Custom build
Audio
Asus ROG Delta Core \ HyperX USB Amp
Monitor
Samsung Odyssey G7 32" QHD 240Hz \ BenQ PD3200Q 32" QHD
OS
Windows 11 Pro

radapciger

read-only
1 март 2021
4
0
Симнав еден торент и откако се симна го избришав торентот, а со него се избриша и downloadираното, прв пат приметувам вака, па да не знае некој да ми каже дали е таков торентот или јас сум наместил нешто? Поздрав

xbl9k

hello world
10 декември 2017
134
189
Симнав еден торент и откако се симна го избришав торентот, а со него се избриша и downloadираното, прв пат приметувам вака, па да не знае некој да ми каже дали е таков торентот или јас сум наместил нешто? Поздрав
Зависи како го имаш избришано.
На пример јас користам utorrent клиент и имаш опција Remove, и опции Remove and delete data итн..

radapciger

read-only
1 март 2021
4
0
Зависи како го имаш избришано.
На пример јас користам utorrent клиент и имаш опција Remove, и опции Remove and delete data итн..

го селектирав со лев клик и делит на тастатура, не приметив дали ме праша нешто, ќе ги проверам опциите следен пат, јас претпоставив дека е некој различен вид торент...

Види во сетирањето како ти е подесено. Кој клиент користиш?

µTorrent. дека не сум сетирал ништо од претходно симнување затоа ме зачуди... еве сега ја пробав истата процедура не ја избриша датата... сепак е опција од клиентот, а не торенти со посебна политика ... фала

xbl9k

hello world
10 декември 2017
134
189
го селектирав со лев клик и делит на тастатура, не приметив дали ме праша нешто, ќе ги проверам опциите следен пат, јас претпоставив дека е некој различен вид торент...

µTorrent. дека не сум сетирал ништо од претходно симнување затоа ме зачуди... еве сега ја пробав истата процедура не ја избриша датата... сепак е опција од клиентот, а не торенти со посебна политика ... фала
Најверојатно имаш и shift притиснато можеби случајно.. кога на селектиран торент на тастатура ќе притиснеш шифт и дел фактички ти е како да си кликнал на remove and delete data.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно