Избришан член 42370
Гостин
Добро не знам дали е релевантно за во темава, но да прашам што е фркава со zeroscience што го има изнаспамано форумот? Може во една тема барем да си постира? Бот ли е, што ли е?
Там'н работа да спамирамо WeeabooДобро не знам дали е релевантно за во темава, но да прашам што е фркава со zeroscience што го има изнаспамано форумот? Може во една тема барем да си постира? Бот ли е, што ли е?
Там'н работа да спамирамо WeeabooНе е бот и не може у едну тему да постирам 20 различни безбедносни предупредувања. Свака тема си е сама за себе и некој можда ке сака да си дискутира за туј поединечну тему. На пример, некој ке отвори тему за некоју CVE ранљивост и ќе си се дискутира.
Тема плус е постирана у соодветан под-форум. И без нервозе, последни теми можеш убаво да си ги видиш директно: Што има ново? . Фала поздравче .)
@zeroscience Се јави! Навистина се јави !Нема проблем, само бидите живи и здрави, и ја сам увек отворен за тролањеНемај гајле не сам навреден, ако си прашаја, и све е awesome. Иначе сс форум сам асоциран од почетак (2007) и си постиркам хакерски работе
И плс не забегујте од тему еј) Има ли некој коментар за IT.mk v6.0? ^^
Поздрав,
Ѓоко
Ако има некој со премиум членство а да не му се врти париче нека се пријави сега или нека молчи засекогаш....
Ако има некој со премиум членство а да не му се врти париче нека се пријави сега или нека молчи засекогаш....
FIXED!
FIX CONFIRMED!
Да порачувам за безпари?
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кога сме веќе кај маркетот, при премин од една на друга страна, филтрите се ресетираат, па корисничкото искуство е така малку... евентуално![]()
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден