Избришан член 42370
Гостин
Добро не знам дали е релевантно за во темава, но да прашам што е фркава со zeroscience што го има изнаспамано форумот? Може во една тема барем да си постира? Бот ли е, што ли е?
Там'н работа да спамирамо WeeabooДобро не знам дали е релевантно за во темава, но да прашам што е фркава со zeroscience што го има изнаспамано форумот? Може во една тема барем да си постира? Бот ли е, што ли е?
Там'н работа да спамирамо WeeabooНе е бот и не може у едну тему да постирам 20 различни безбедносни предупредувања. Свака тема си е сама за себе и некој можда ке сака да си дискутира за туј поединечну тему. На пример, некој ке отвори тему за некоју CVE ранљивост и ќе си се дискутира.
Тема плус е постирана у соодветан под-форум. И без нервозе, последни теми можеш убаво да си ги видиш директно: Што има ново? . Фала поздравче .)
@zeroscience Се јави! Навистина се јави !Нема проблем, само бидите живи и здрави, и ја сам увек отворен за тролањеНемај гајле не сам навреден, ако си прашаја, и све е awesome. Иначе сс форум сам асоциран од почетак (2007) и си постиркам хакерски работе
И плс не забегујте од тему еј) Има ли некој коментар за IT.mk v6.0? ^^
Поздрав,
Ѓоко
Ако има некој со премиум членство а да не му се врти париче нека се пријави сега или нека молчи засекогаш....
Ако има некој со премиум членство а да не му се врти париче нека се пријави сега или нека молчи засекогаш....
FIXED!
FIX CONFIRMED!
Да порачувам за безпари?
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кога сме веќе кај маркетот, при премин од една на друга страна, филтрите се ресетираат, па корисничкото искуство е така малку... евентуално![]()
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден