Избришан член 42370
Гостин
Добро не знам дали е релевантно за во темава, но да прашам што е фркава со zeroscience што го има изнаспамано форумот? Може во една тема барем да си постира? Бот ли е, што ли е?
Там'н работа да спамирамо WeeabooДобро не знам дали е релевантно за во темава, но да прашам што е фркава со zeroscience што го има изнаспамано форумот? Може во една тема барем да си постира? Бот ли е, што ли е?
Там'н работа да спамирамо WeeabooНе е бот и не може у едну тему да постирам 20 различни безбедносни предупредувања. Свака тема си е сама за себе и некој можда ке сака да си дискутира за туј поединечну тему. На пример, некој ке отвори тему за некоју CVE ранљивост и ќе си се дискутира.
Тема плус е постирана у соодветан под-форум. И без нервозе, последни теми можеш убаво да си ги видиш директно: Што има ново? . Фала поздравче .)
@zeroscience Се јави! Навистина се јави !Нема проблем, само бидите живи и здрави, и ја сам увек отворен за тролањеНемај гајле не сам навреден, ако си прашаја, и све е awesome. Иначе сс форум сам асоциран од почетак (2007) и си постиркам хакерски работе
И плс не забегујте од тему еј) Има ли некој коментар за IT.mk v6.0? ^^
Поздрав,
Ѓоко
Ако има некој со премиум членство а да не му се врти париче нека се пријави сега или нека молчи засекогаш....
Ако има некој со премиум членство а да не му се врти париче нека се пријави сега или нека молчи засекогаш....
FIXED!
FIX CONFIRMED!
Да порачувам за безпари?
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кога сме веќе кај маркетот, при премин од една на друга страна, филтрите се ресетираат, па корисничкото искуство е така малку... евентуално![]()
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден