Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Netflix во Македонија

snowkit

hello world
21 август 2015
174
158
ја откажале, јаката серија
Мислењето е автоматски споено:

570 за премиум план тоа е ефтино за тебе, во споредба со Турција 292?
На најевтиниот план се претплатив колку за проба околу 150ден

theKatmer

hello world
10 јули 2022
106
112
Кога веќе зборуваме за впн и поевтини цени, пробајте да купите турски акаунт. Општо за се турските цени се страшно пониски, и на стеам и на гугл плеј стор. Повеќето претплати што ги имам по интернетот ми се со турски акаунт.

dino

lurker
5 јули 2009
663
249
ја откажале, јаката серија

570 за премиум план тоа е ефтино за тебе, во споредба со Турција 292?

За да се регистрирам преку Турција, поминува само со впн?

Sent from my iPhone using Tapatalk

theKatmer

hello world
10 јули 2022
106
112
За да се регистрирам преку Турција, поминува само со впн?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не верувам дека ќе работи за нетфликс пошто страни со сопствена наплата како нив лесно го решаваат овој проблем како што знам, најверојатно ќе те врати назад или ќе те исфрли од страната доколку сети дека користеш впн или некоја грешка ќе ти покажи, за нетфликс незнам дали работи финтава ама за гугл плеј стор субскрипции, стим и такви ствари имам пробано и стварно работи. За некој од овие треба да се има турска картичка но и за тоа има чаре.

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.498
2.949
Не верувам дека ќе работи за нетфликс пошто страни со сопствена наплата како нив лесно го решаваат овој проблем како што знам, најверојатно ќе те врати назад или ќе те исфрли од страната доколку сети дека користеш впн или некоја грешка ќе ти покажи, за нетфликс незнам дали работи финтава ама за гугл плеј стор субскрипции, стим и такви ствари имам пробано и стварно работи. За некој од овие треба да се има турска картичка но и за тоа има чаре.
Не знам од лично искуство, ама од што имам прочитано во другата тема за youtube premium, луѓево успешно уплаќаат преку "аргентински" акаунти, повеќе месеци со ред (иначе и Аргентина изгледа се бетер со инфлација од Турција...па зато и мн.ефтини се претплатите), а плаќаат со македонски картички.
Се разбира, во некој момент и тие спомнуваат дека користат VPN, ама важно успешно им поминувале трансакциите за претплата.

Испратено од телефоно.

theKatmer

hello world
10 јули 2022
106
112
Не знам од лично искуство, ама од што имам прочитано во другата тема за youtube premium, луѓево успешно уплаќаат преку "аргентински" акаунти, повеќе месеци со ред (иначе и Аргентина изгледа се бетер со инфлација од Турција...па зато и мн.ефтини се претплатите), а плаќаат со македонски картички.
Се разбира, во некој момент и тие спомнуваат дека користат VPN, ама важно успешно им поминувале трансакциите за претплата.

Испратено од телефоно.
Ги има неколку држави исто и Бразил мислам 50% е поефтино се, ама како што знам турците се најопасни. Има работи дури и по 85% поевтини од обичната европска цена.

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia

1673253987521.png

Daniel86

poweruser
28 мај 2013
4.300
11.841
Скопје, Карпош 1
www.facebook.com
Daniel86's setup  
Processor & Cooler
i5 11400 & Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte Z590 UD AC
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 500GB & Samsung 980 PRO NVMe 1TB & WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU
Asus Rog Strix 850W
RAM
2X 16GB DDR4 3200MHz Kingston Fury Beast CL16 RGB
Video card
Intel UHD730 & Asus RX5700XT OC 6GB
Case
Deepcool Tesseract SW Black/Blue
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Aula Moon Slasher
Audio
Kenwood KRF-V5020 + Kenwood LS76
Monitor
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
OS
Windows 11 Pro
Пишав и претходно, јас купив и "legit" е, во смисла работи ама не се знае до кога затоа што се најверојатно крадени акаунти, двапати купив, на двата уреда престана да ми работи (incorrect password) го контактирав продавачот и ми прати нови акаунти. Ова чисто само for science го направив, не ни гледам нетфликс.

nikolarjk91

hello world
4 март 2018
86
62
Имам и јас од z2u дизни, прајм и нетфликс. Се деси два пати да прекине валидноста на креденцијалите и дека беше во првиот месец им пишав ми дадоа други. Би требало месец дена да траат еве веќе 2 и пол месеци ги користам не ми се прекинати, за сите 3 имам платено околу 3.5 долари вкупно.

theKatmer

hello world
10 јули 2022
106
112
Вреди да се проба, што се 3-4 долари. Ако работи арно ако не здравје ќе си купат индијците еден пулихола :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Вреди да се проба, што се 3-4 долари. Ако работи арно ако не здравје ќе си купат индијците еден пулихола :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Само гледајте не плаќајте со кредитни картици освен ако имате виртуелна, не би ставал јас моја картичка на вакви страни.

25 ноември 2014
1.535
1.964
Скопје
Isak Keyten's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-4460 Processor 6M Cache, 3.20 GHz Haswell 22nm Technology
Motherboard
ASUS H81M-K (SOCKET 1150)
Storage
Samsung SSD 850 PRO 120GB
PSU
Thermaltake TR2 Bronze 700W
RAM
Kingston HyperX DDR3 16GB 1600Mhz Dual-channel
Video card
ASUS AMD Radeon R9 280x 3072MB
Mouse
Logitech G603 LIGHTSPEED
OS
Windows 10 :(

Само гледајте не плаќајте со кредитни картици освен ако имате виртуелна, не би ставал јас моја картичка на вакви страни.
има некој сервис што дава виртуелни картици за мк банки?

theKatmer

hello world
10 јули 2022
106
112
За мк незнам но јас користам апликација на плеј стор се вика Pyypl, имам неколку пати ставено пари и од моја картичка и со крипто од binance. Ти даваат картица виртуелна и си ја плаќаш секој месец по 2 долари, и исто земаат и неколку проценти на секоја трансакција.

За мк незнам но јас користам апликација на плеј стор се вика Pyypl, имам неколку пати ставено пари и од моја картичка и со крипто од binance. Ти даваат картица виртуелна и си ја плаќаш секој месец по 2 долари, и исто земаат и неколку проценти на секоја трансакција.
Не е баш ефтина нивната услуга, земаат баѓи данок но нема подобра опција како што јас знам засега.

theKatmer

hello world
10 јули 2022
106
112
Како? Гледам немаат поддршка за крипто волет, да не мислеше од бајнанс да префрлаш у еуро или долари на виртуелнава?
Од binance префрлаш USDT на страната.

умараш со глупости
Здраво како си? утре снег

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.486
7.752
Скопје
www.facebook.com
Од binance префрлаш USDT на страната.

Здраво како си? утре снег
Не гледам тука кај нив да примаат УСДТ, картицава е со поддршка за МК граѓани?

theKatmer

hello world
10 јули 2022
106
112
Не гледам тука кај нив да примаат УСДТ, картицава е со поддршка за МК граѓани?
Да, јас мојот налог го направив со македонски број и со македонска лична карта. Исто така и мои другари од кога му кажав за апликацијава ја користат, до сега сме немале никаков проблем.

Да, јас мојот налог го направив со македонски број и со македонска лична карта. Исто така и мои другари од кога му кажав за апликацијава ја користат, до сега сме немале никаков проблем.
Јас од binance имам пратено а знам и другар што има USDT пратено и преку метамаск

sasemkd

hello world
24 јануари 2010
326
135
Да до кога незнам
Hbomax купено 1 долар за 1 месец--тера веке 11 месеци

Disney+ купено за 1 месец---тера 3 месец

Νetflix купен за 3 долари--тера 3 месец

Сите се купени од Social-Xtream продавач

За мене е најдобра страна многу частат :)

lumibi

hello world
5 јуни 2008
269
76
Имаат и некои македонски банки можност за лимитирање на картичката за онлајн купување (на пример КБ) и тоа во реално време, во самата нивна апликација бираш картичка и ставаш лимит колку сакаш да ти биде за интернет плаќања, направи "0" и не може никој да ти зема средства, дури ти доаѓа порака ако имал обид за трансакција. Правиш лимит колку ти треба, плаќаш, и вратиш на нула пак.

Инаку мене ме интересира како може да се користи Гугл Плеј од друга држава, на пример Турција и дали цените на апликациите или игрите се поевтини?

nikolarjk91

hello world
4 март 2018
86
62
Пробав со аргетински емаил и впн да направам Spotify но ми бара некој идентификациски даночен број така што најверојатно не можам вака да се претплатам? Искуство со спотифај дали можам со ВПН да се претплатам за пониска цена некој?

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.495
Скопје
Пробав со аргетински емаил и впн да направам Spotify но ми бара некој идентификациски даночен број така што најверојатно не можам вака да се претплатам? Искуство со спотифај дали можам со ВПН да се претплатам за пониска цена некој?
Јас се извинувам што доцна реплицирам, но, да си користиш кракнат?

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно