На најевтиниот план се претплатив колку за проба околу 150денја откажале, јаката серија
Мислењето е автоматски споено:
570 за премиум план тоа е ефтино за тебе, во споредба со Турција 292?
На најевтиниот план се претплатив колку за проба околу 150денја откажале, јаката серија
ја откажале, јаката серија
Не верувам дека ќе работи за нетфликс пошто страни со сопствена наплата како нив лесно го решаваат овој проблем како што знам, најверојатно ќе те врати назад или ќе те исфрли од страната доколку сети дека користеш впн или некоја грешка ќе ти покажи, за нетфликс незнам дали работи финтава ама за гугл плеј стор субскрипции, стим и такви ствари имам пробано и стварно работи. За некој од овие треба да се има турска картичка но и за тоа има чаре.За да се регистрирам преку Турција, поминува само со впн?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не знам од лично искуство, ама од што имам прочитано во другата тема за youtube premium, луѓево успешно уплаќаат преку "аргентински" акаунти, повеќе месеци со ред (иначе и Аргентина изгледа се бетер со инфлација од Турција...па зато и мн.ефтини се претплатите), а плаќаат со македонски картички.Не верувам дека ќе работи за нетфликс пошто страни со сопствена наплата како нив лесно го решаваат овој проблем како што знам, најверојатно ќе те врати назад или ќе те исфрли од страната доколку сети дека користеш впн или некоја грешка ќе ти покажи, за нетфликс незнам дали работи финтава ама за гугл плеј стор субскрипции, стим и такви ствари имам пробано и стварно работи. За некој од овие треба да се има турска картичка но и за тоа има чаре.
Ги има неколку држави исто и Бразил мислам 50% е поефтино се, ама како што знам турците се најопасни. Има работи дури и по 85% поевтини од обичната европска цена.Не знам од лично искуство, ама од што имам прочитано во другата тема за youtube premium, луѓево успешно уплаќаат преку "аргентински" акаунти, повеќе месеци со ред (иначе и Аргентина изгледа се бетер со инфлација од Турција...па зато и мн.ефтини се претплатите), а плаќаат со македонски картички.
Се разбира, во некој момент и тие спомнуваат дека користат VPN, ама важно успешно им поминувале трансакциите за претплата.
Испратено од телефоно.
Не верувам дека ќе работи за нетфликс пошто страни со сопствена наплата како нив лесно го решаваат овој проблем како што знам, најверојатно ќе те врати назад или ќе те исфрли од страната доколку сети дека користеш впн или некоја грешка ќе ти покажи, за нетфликс незнам дали работи финтава ама за гугл плеј стор субскрипции, стим и такви ствари имам пробано и стварно работи. За некој од овие треба да се има турска картичка но и за тоа има чаре.
Пишав и претходно, јас купив и "legit" е, во смисла работи ама не се знае до кога затоа што се најверојатно крадени акаунти, двапати купив, на двата уреда престана да ми работи (incorrect password) го контактирав продавачот и ми прати нови акаунти. Ова чисто само for science го направив, не ни гледам нетфликс.Демек ова е Legit?
Погледнете го атачментот 120986
Само гледајте не плаќајте со кредитни картици освен ако имате виртуелна, не би ставал јас моја картичка на вакви страни.Вреди да се проба, што се 3-4 долари. Ако работи арно ако не здравје ќе си купат индијците еден пулихола![]()
има некој сервис што дава виртуелни картици за мк банки?Вреди да се проба, што се 3-4 долари. Ако работи арно ако не здравје ќе си купат индијците еден пулихола
Само гледајте не плаќајте со кредитни картици освен ако имате виртуелна, не би ставал јас моја картичка на вакви страни.
За мк незнам но јас користам апликација на плеј стор се вика Pyypl, имам неколку пати ставено пари и од моја картичка и со крипто од binance. Ти даваат картица виртуелна и си ја плаќаш секој месец по 2 долари, и исто земаат и неколку проценти на секоја трансакција.има некој сервис што дава виртуелни картици за мк банки?
Не е баш ефтина нивната услуга, земаат баѓи данок но нема подобра опција како што јас знам засега.За мк незнам но јас користам апликација на плеј стор се вика Pyypl, имам неколку пати ставено пари и од моја картичка и со крипто од binance. Ти даваат картица виртуелна и си ја плаќаш секој месец по 2 долари, и исто земаат и неколку проценти на секоја трансакција.
Како? Гледам немаат поддршка за крипто волет, да не мислеше од бајнанс да префрлаш у еуро или долари на виртуелнава?моја картичка и со крипто од binance.
Од binance префрлаш USDT на страната.Како? Гледам немаат поддршка за крипто волет, да не мислеше од бајнанс да префрлаш у еуро или долари на виртуелнава?
Здраво како си? утре снегумараш со глупости
Не гледам тука кај нив да примаат УСДТ, картицава е со поддршка за МК граѓани?Од binance префрлаш USDT на страната.
Здраво како си? утре снег
Да, јас мојот налог го направив со македонски број и со македонска лична карта. Исто така и мои другари од кога му кажав за апликацијава ја користат, до сега сме немале никаков проблем.Не гледам тука кај нив да примаат УСДТ, картицава е со поддршка за МК граѓани?
Јас од binance имам пратено а знам и другар што има USDT пратено и преку метамаскДа, јас мојот налог го направив со македонски број и со македонска лична карта. Исто така и мои другари од кога му кажав за апликацијава ја користат, до сега сме немале никаков проблем.
Да до кога незнамДемек ова е Legit?
Погледнете го атачментот 120986
Имаат и некои македонски банки можност за лимитирање на картичката за онлајн купување (на пример КБ) и тоа во реално време, во самата нивна апликација бираш картичка и ставаш лимит колку сакаш да ти биде за интернет плаќања, направи "0" и не може никој да ти зема средства, дури ти доаѓа порака ако имал обид за трансакција. Правиш лимит колку ти треба, плаќаш, и вратиш на нула пак.има некој сервис што дава виртуелни картици за мк банки?
Јас се извинувам што доцна реплицирам, но, да си користиш кракнат?Пробав со аргетински емаил и впн да направам Spotify но ми бара некој идентификациски даночен број така што најверојатно не можам вака да се претплатам? Искуство со спотифај дали можам со ВПН да се претплатам за пониска цена некој?
Даночен идентификациски број или спотифај? Како се прави тоа, каде?Јас се извинувам што доцна реплицирам, но, да си користиш кракнат?
Спотифај. Напиши team OS на Гугл и од таму симни јаДаночен идентификациски број или спотифај? Како се прави тоа, каде?
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден