stefan
lurker
Знае ли некој да ми предложи добар сервисер за мобилни да ми смени display za samsung Samsung Galaxy A3 2016.
контактирај со @Torte MobileЗнае ли некој да ми предложи добар сервисер за мобилни да ми смени display za samsung Samsung Galaxy A3 2016.
Нема,само кеш на рака.Има некоја мобилара каде може да се купи телефон со кредитна/дебитна?
Има некоја мобилара каде може да се купи телефон со кредитна/дебитна?
Нептун, Сетек, Анхоч итнИма некоја мобилара каде може да се купи телефон со кредитна/дебитна?
Duos модел е ?Се подновив со Galaxy S9 од Мобеликс. Дечкото крајно пријатен и услужлив. Телефонот си беше во оригиналната паковка со сите додатоци внатре. Едино полначот не е за наш стандард али тоа лесно се решава со адаптер.
Засега презадоволен од телефонот, ќе видиме иднината што ќе каже![]()
и на гсммк форумот пиша? со набавен екран од аЉи?Знае ли некој да ми предложи добар сервисер за мобилни да ми смени display za samsung Samsung Galaxy A3 2016.
БАН ДОЖИВОТЕНcena
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Inbohcena
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Една пофалба до @krale вчера го остаив за промена на камера телефонот, експресно го среди за пола саат.
Најдобра мобилара да се направи сервис ? односно да се промени задно стакло и батерија за s6 edge ?
S9 i S9+ sega i evropskite se duos modelDuos модел е ?
Има некоја мобилара каде може да се купи телефон со кредитна/дебитна?
Да DUOS.Duos модел е ?
Со здравје да си го користиш.Да DUOS.
SEE/SEE,XSG/XSG регион.
Ne rekov deka se site nego deka o evropskite gi pravat so DuosНе е баш така..
G960F (Europe, Global Single-SIM); G960F/DS (Europe, Global Dual-SIM)
И двата модел исе европски, само што едниот е дуал сим, другиот е сингл сим. Реално помеѓу двете верзии и да нема разлика, идентични се.
Со здравје да си го користиш.
Еден од главните фактори кој го заборави кај народот што се одлучуваат од Вип/Нептун и сл. е можноста за плаќање на рати.Нормално е тоа. Вип имаат голема маржа. Имаат повеќе салони, повеќе вработени, поголема сметка за струја, одржување на објект и мрежи. Се тоа влече пари, настрана од тоа што ние тука збориме.
Јас веќе трет телефон купувам од мобиљара, затоа што е поефтино.
Нема потреба да се плашиш.
Поззз
Части раќиче сеа.
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден