Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Мобилари во Македонија - искуства и мислења

DrMTR

senior
27 март 2014
7.921
8.414

Hristinamihail

read-only
4 март 2018
3
9
Купува мобилен во недела и веднаш потоа се зачленува на ит форум за да ја пофали мобиларата. Плус е женско.

Sounds legit.
Hahaha pa ti od kaj znajs deka vo nedela e kupen telefonot? A polot nema voopsto vrska za toa dali nekoj saka da pofali nekoj ili ne...
jas samo kazav moe mislenje za taa mobilara jas sum od Bitola i povtorno koga treba bi zemala od kaj niv.

tedoz

read-only
31 декември 2017
6
2
Здраво дечки, пред околу 1 година земав Samsung S7 Edge од Ledikom и сум најзадоволен, нема никаква маана и си го земав со кутија + сите accessories што одат со него, пред тоа користев iPhone 5 и најискрено сакам да се вратам назад на iOS па после еден куп читање на форумов сакав да ве прашам за ваше искуство/препорака каде е најдобрата мобилара од која можам да земам нов iPhone 8? :)

DrMTR

senior
27 март 2014
7.921
8.414
da, cekam 15 dena nemozam da spijam.

Прочитај што си напишал...

Која е разликата од европски и друг пазар, ако не ти е тешко да ни ја посочиш, фала ти.
Едниот е поефтин од другиот за 100 евра, и нема 2 аплилации.

:cry::cry::cry::D:D

DrMTR

senior
27 март 2014
7.921
8.414
Ај пак прочитај.. Ако пак не разбра прочитај уште еднаш. Мора да разбереш каков facepalm ти беше коментарот..

@psyside добар? :D

Која е разликата од европски и друг пазар, ако не ти е тешко да ни ја посочиш, фала ти.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.921
8.414
Pa za dubajsko trziste, ide bez danok i e poeftin za 100 evra, i gi nema FaceTime i imessage, i ja nema internacionalnata garancija za evropa.
Да те потсетам што си напишал пред некое време:

Ова со 2 години гаранција го има секој Самсунг телефон наменет за европски пазар, од секогаш е така, само што кај нас не се признава туку во Грција.

И од шупа да го купиш, гаранцијата е таа.

Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација

Каков imessage бараш кај Самсунг жити се? Се читаш што пишуваш?

deni.mitev

user
7 октомври 2014
1.024
1.027
Zdravo, gledam razmisluvate za Mobikom od Bitola, iskreno jas sum prezadovolno od uslugata koristam iPhone X zemen od kaj niv, si naracav boja koja sto sakav mi stigna navreme kako sto rekoja, mi dadoja IMEI se bese vo red eve go telefonot e PERFEKTEN. Mozam da kazam deka se najdobra mobilara momentalno i vo odnosot so klienti i so uslugata.
i da dodadam telefono bese zapecaten jas si go otvoriv samata i za Evropski pazar e

Дај затворете ја темава не се трпат муабетиве... :D
pozz momci,sto se citate, produzi da se vades.

deni.mitev

user
7 октомври 2014
1.024
1.027

Decko na tebe za telefoni, so zatvoreni oci. od softver do hardver. ajfon ili samsung, taka da olabavi se i i citaj se ti sto pisuvas, ne se vadi tuka posle 1 nedela demek ne si razbral, se citame pozdrav.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.921
8.414
Што го цитираш членот што прашува за ајфон? како што пишува дискусијата е за Самсунг телефон, и псајсајд прашува за самсунгот што е разлика.. Еве пак

Еве објасни ни што е разликата за Европски и Азиски пазар? Јас незнам еве.

Decko na tebe za telefoni, so zatvoreni oci. od softver do hardver. ajfon ili samsung, taka da olabavi se i i citaj se ti sto pisuvas, ne se vadi tuka posle 1 nedela demek ne si razbral, se citame pozdrav.

ОПА, велиш масакар ме правиш за телефони... :cry:
ОК јас уште чекам да објасниш што е разликата за Европски и Азиски пазар. Јас си чекам тука, не се вадам, ни сега ни после една недела.

deni.mitev

user
7 октомври 2014
1.024
1.027
ajde uste edns bukva po bukva

Zdravo, gledam razmisluvate za Mobikom od Bitola, iskreno jas sum prezadovolno od uslugata koristam iPhone X zemen od kaj niv, si naracav boja koja sto sakav mi stigna navreme kako sto rekoja, mi dadoja IMEI se bese vo red eve go telefonot e PERFEKTEN. Mozam da kazam deka se najdobra mobilara momentalno i vo odnosot so klienti i so uslugata.
i da dodadam telefono bese zapecaten jas si go otvoriv samata i za Evropski pazar e
psy ja citira istava hristina od pogore

ja mu odgoaram tuka

mi vrakja na mojto odgovoreno
Чекам одговор од неа/него.

smej se sea sam na sebe.

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.830
4.973
Писти Охту
Што го цитираш членот што прашува за ајфон? како што пишува дискусијата е за Самсунг телефон, и псајсајд прашува за самсунгот што е разлика.. Еве пак

Еве објасни ни што е разликата за Европски и Азиски пазар? Јас незнам еве.

ОПА, велиш масакар ме правиш за телефони... :cry:
ОК јас уште чекам да објасниш што е разликата за Европски и Азиски пазар. Јас си чекам тука, не се вадам, ни сега ни после една недела.
ајде бе еднаш нека кажи во исчекување сум, 10 кила пуканки изедов во исчекување :D

DrMTR

senior
27 март 2014
7.921
8.414
ajde uste edns bukva po bukva

psy ja citira istava hristina od pogore

ja mu odgoaram tuka

mi vrakja na mojto odgovoreno

smej se sea sam na sebe.
АЈ пак да те разочарам.. Нема Ајфон за европски пазар.. Еден модел е Worldwide, па ако сакаш купи го и од Казакстан. :D

слатки е другиот збор...ама во исчекување сме. дај кажииииии

И јас чекам псај да го најде ајфонот за европски пазар.. Кога ке го најде кажа ке се јави овде.. Ама ете го уште го нема да коментира дека го нашол. :D Може го конструираат во Купертино. :D

deni.mitev

user
7 октомври 2014
1.024
1.027
АЈ пак да те разочарам.. Нема Ајфон за европски пазар.. Еден модел е Worldwide, па ако сакаш купи го и од Казакстан. :D

И јас чекам псај да го најде ајфонот за европски пазар.. Кога ке го најде кажа ке се јави овде.. Ама ете го уште го нема да коментира дека го нашол. :D Може го конструираат во Купертино. :D
po 10ti pat, ledikom mobilex gi drzat modelite bez facetime, ostanatite gi imaat drugite i koga i uleta po nekoe parce od ovie.

Ima razlika za nekoj od drzavite ama nemozam da se objasnuvam sea(softverot)(garancijata), i taka nema poenta.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв