DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.921
- 8.414
Која е разликата од европски и друг пазар, ако не ти е тешко да ни ја посочиш, фала ти.
Едниот е поефтин од другиот за 100 евра, и нема 2 аплилации.
Готово ВРИШТАМ !!
* Ова е спремно за во потпис.
Која е разликата од европски и друг пазар, ако не ти е тешко да ни ја посочиш, фала ти.
Што има да вриштиш,си ги знаат луѓето работитеГотово ВРИШТАМ !!
* Ова е спремно за во потпис.![]()
Де објасни да сватиме сите зошто вриштиш, вака се чудат сите ...Готово ВРИШТАМ !!
Ајде бато , ме ставаш во незгодна ситуација.Готово ВРИШТАМ !!
Hahaha pa ti od kaj znajs deka vo nedela e kupen telefonot? A polot nema voopsto vrska za toa dali nekoj saka da pofali nekoj ili ne...Купува мобилен во недела и веднаш потоа се зачленува на ит форум за да ја пофали мобиларата. Плус е женско.
Sounds legit.
Сериозен си ?Де објасни да сватиме сите зошто вриштиш, вака се чудат сите ...
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
da, cekam 15 dena nemozam da spijam.Сериозен си ?
da, cekam 15 dena nemozam da spijam.
А што не е точно од тоа напишаното, објасни што е различно?Прочитај што си напишал...
![]()
citam i nikako da razberam ? objasni ti so misles deka e razlikata ?Ај пак прочитај.. Ако пак не разбра прочитај уште еднаш. Мора да разбереш каков facepalm ти беше коментарот..
@psyside добар?![]()
Едниот е поефтин од другиот за 100 евра, и нема 2 аплилации.citam i nikako da razberam ? objasni ti so misles deka e razlikata ?
Pa za dubajsko trziste, ide bez danok i e poeftin za 100 evra, i gi nema FaceTime i imessage, i ja nema internacionalnata garancija za evropa.Едниот е поефтин од другиот за 100 евра, и нема 2 аплилации.
Да те потсетам што си напишал пред некое време:Pa za dubajsko trziste, ide bez danok i e poeftin za 100 evra, i gi nema FaceTime i imessage, i ja nema internacionalnata garancija za evropa.
Ова со 2 години гаранција го има секој Самсунг телефон наменет за европски пазар, од секогаш е така, само што кај нас не се признава туку во Грција.
И од шупа да го купиш, гаранцијата е таа.
Zdravo, gledam razmisluvate za Mobikom od Bitola, iskreno jas sum prezadovolno od uslugata koristam iPhone X zemen od kaj niv, si naracav boja koja sto sakav mi stigna navreme kako sto rekoja, mi dadoja IMEI se bese vo red eve go telefonot e PERFEKTEN. Mozam da kazam deka se najdobra mobilara momentalno i vo odnosot so klienti i so uslugata.
i da dodadam telefono bese zapecaten jas si go otvoriv samata i za Evropski pazar e
Сериозен си ?
Да те потсетам што си напишал пред некое време:
Каков imessage бараш кај Самсунг жити се? Се читаш што пишуваш?
pozz momci,sto se citate, produzi da se vades.Дај затворете ја темава не се трпат муабетиве...![]()
Decko na tebe za telefoni, so zatvoreni oci. od softver do hardver. ajfon ili samsung, taka da olabavi se i i citaj se ti sto pisuvas, ne se vadi tuka posle 1 nedela demek ne si razbral, se citame pozdrav.Да те потсетам што си напишал пред некое време:
Каков imessage бараш кај Самсунг жити се? Се читаш што пишуваш?
Decko na tebe za telefoni, so zatvoreni oci. od softver do hardver. ajfon ili samsung, taka da olabavi se i i citaj se ti sto pisuvas, ne se vadi tuka posle 1 nedela demek ne si razbral, se citame pozdrav.
psy ja citira istava hristina od pogoreZdravo, gledam razmisluvate za Mobikom od Bitola, iskreno jas sum prezadovolno od uslugata koristam iPhone X zemen od kaj niv, si naracav boja koja sto sakav mi stigna navreme kako sto rekoja, mi dadoja IMEI se bese vo red eve go telefonot e PERFEKTEN. Mozam da kazam deka se najdobra mobilara momentalno i vo odnosot so klienti i so uslugata.
i da dodadam telefono bese zapecaten jas si go otvoriv samata i za Evropski pazar e
mi vrakja na mojto odgovorenoЕдниот е поефтин од другиот за 100 евра, и нема 2 аплилации.
Чекам одговор од неа/него.
ајде бе еднаш нека кажи во исчекување сум, 10 кила пуканки изедов во исчекувањеШто го цитираш членот што прашува за ајфон? како што пишува дискусијата е за Самсунг телефон, и псајсајд прашува за самсунгот што е разлика.. Еве пак
Еве објасни ни што е разликата за Европски и Азиски пазар? Јас незнам еве.
ОПА, велиш масакар ме правиш за телефони...
ОК јас уште чекам да објасниш што е разликата за Европски и Азиски пазар. Јас си чекам тука, не се вадам, ни сега ни после една недела.
Ne ni procitavte do kraj, ali se iznajdovte "pukanki" pred vreme.ајде бе еднаш нека кажи во исчекување сум, 10 кила пуканки изедов во исчекување![]()
слатки е другиот збор...ама во исчекување сме. дај кажииииииNe ni procitavte do kraj, ali se iznajdovte "pukanki" pred vreme.
АЈ пак да те разочарам.. Нема Ајфон за европски пазар.. Еден модел е Worldwide, па ако сакаш купи го и од Казакстан.ajde uste edns bukva po bukva
psy ja citira istava hristina od pogore
ja mu odgoaram tuka
mi vrakja na mojto odgovoreno
smej se sea sam na sebe.
слатки е другиот збор...ама во исчекување сме. дај кажииииии
po 10ti pat, ledikom mobilex gi drzat modelite bez facetime, ostanatite gi imaat drugite i koga i uleta po nekoe parce od ovie.АЈ пак да те разочарам.. Нема Ајфон за европски пазар.. Еден модел е Worldwide, па ако сакаш купи го и од Казакстан.
И јас чекам псај да го најде ајфонот за европски пазар.. Кога ке го најде кажа ке се јави овде.. Ама ете го уште го нема да коментира дека го нашол.Може го конструираат во Купертино.
![]()
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
MB 1200 H510M H2/M.2 SE ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, VGA,HDMI, PCIex16, PCIex1, 4xSATAIII, 1xM.2, 4xUSB 3.2 Gen1, 2xUSB 2.0, 7.1 Channels, H510M-H2/M.2 SE
4.200,00 ден