blackfen1
hello world
- 16 јануари 2018
- 88
- 96
И јас се качив на возот. Тазе сопственик на Poco X3 од денес, земен за 15.300, 128gb верзијата.
Уф, не ми работат повици. Ни можам да ги слушам, ни они мене.
И јас се качив на возот. Тазе сопственик на Poco X3 од денес, земен за 15.300, 128gb верзијата.
Рестартирај го.Исто и јас имав таков проблем на почетокот,од тогаш не се случи тоа.Уф, не ми работат повици. Ни можам да ги слушам, ни они мене.![]()
Рестартирај го.Исто и јас имав таков проблем на почетокот,од тогаш не се случи тоа.
Уф, не ми работат повици. Ни можам да ги слушам, ни они мене.![]()
Можно е ова да,јас имам број на Телекабел и на А1.Кога вртам од Телекабел на некој од А1 како потешко да се воспоставува повикот(после неколку секунди почнува).Со бројот од А1 го немам тој проблем.Кај мене на редми 7 про се случуваше ова додека бев на телеком. Не секогаш, ама често се случуваше тешко да воспоставува повици, да не ме слушаат или пак да не ме добијат како да сум го исклучил телефонот.
Откако се префрлив на А1 еве веќе месец ипол досега такво нешто не ми се случило.
Се извинувам тогаш, моја грешка.Ми 10т про нема амолед дисплеј.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ма какви заклучени опции. Че имаш опции плус. Се зезам, гарант ќе биде пун со чајниз глупости. Како видов го рекламираат со бендови компатибилни и кај нас. Процедурата ако зимаш, го добиваш одма пушташ ми-унлок, чекаш (часови до денови неколку), му фукаш xiaomi.eu ром и на коњ си.Го најдов со charger included.
![]()
Xiaomi Mi 11 5G
6.81-inch 2K AMOLED WQHD display, 120Hz refresh rate. Qualcomm Snapdragon 888 5G processor, Adreno 660 GPU. 108MP rear triple-cameras, a 20MP AI front camera. 8GB/12GB LPDDR5 RAM, 128GB/256GB UFS 3.1 Storage. 4600mAh battery, 55W wired charging, and 50W wireless charging. MIUI 12.5 based on...www.giztop.com
Ме интересира ДАЛИ има некои проблеми ако се порача China Version. Дали ќе бидам заклучен од некои опции итн.
700 долари за спецификации камен (доларот паднат) како што гледам. Ме замисли да го порачувам. Па напишале овие од GizTop на нивната страна: НИЕ АВТОМАТСКИ ДЕКЛАРИРАМЕ ПОНИСКА ЦЕНА ЗА ДА НЕ ВЕ ЦАРИНАТ.Ма какви заклучени опции. Че имаш опции плус. Се зезам, гарант ќе биде пун со чајниз глупости. Како видов го рекламираат со бендови компатибилни и кај нас. Процедурата ако зимаш, го добиваш одма пушташ ми-унлок, чекаш (часови до денови неколку), му фукаш xiaomi.eu ром и на коњ си.
Ти си знаеш. 700$+30$ транспорт. Е сега тоа они што декларираат незнам дали ќе пројде кај нас. Не се веќе толку глупи, научија и поштариве по нешто. Чарџерот гарант нема да е од Ми, него некој универзалка (мислам, не гарантирам). Е сега дали ти се фукаат 730+(опција царина) за нешто без да го видиш и без гаранција, ти зи знаеш.700 долари за спецификации камен (доларот паднат) како што гледам. Ме замисли да го порачувам. Па напишале овие од GizTop на нивната страна: НИЕ АВТОМАТСКИ ДЕКЛАРИРАМЕ ПОНИСКА ЦЕНА ЗА ДА НЕ ВЕ ЦАРИНАТ.
Уште нешто многу битно: Овие од странава ГАРАНТИРААТ дека со charger го праќаат иако официјално не пуштаат charger во кутија. Претпоставувам кога ќе стигне во MiStore нема да доаѓа со Charger во кутија па ќе мора додатно да се купува тој 55W брзиот.
Chargerot е официјалниот што го нуди Xiaomi (гледав unpacking). За цената овде валјда повисока ќе биде секако. Ќе кажи умот за некој ден дал ќе биде ил не.Ти си знаеш. 700$+30$ транспорт. Е сега тоа они што декларираат незнам дали ќе пројде кај нас. Не се веќе толку глупи, научија и поштариве по нешто. Чарџерот гарант нема да е од Ми, него некој универзалка (мислам, не гарантирам). Е сега дали ти се фукаат 730+(опција царина) за нешто без да го видиш и без гаранција, ти зи знаеш.
Ако се стави глобал ромот (кога ќе го има и ако имаат исти спецификации) саглам би требало, НО знае и да несака и/или да доцни. Ако стаиш Xiaomi.Eu rom, кога ќе извадат TWRP за него ќе имаш и ОТА, до тогаш кога сакаш фастбут апдејт, ама па така губиш податоци.Последно прашање: Дали ако сменам Чајна РОМ на Глобал РОМ сѐ уште би добивал OTA?
Ќе има мало малтретирање со тие ромовите ама ништо страшно си велам. А кажи ми овие Шаоми, до кое колено назад апдејтираат андроид на последен? 1на, 2 или 3 години?Ако се стави глобал ромот (кога ќе го има и ако имаат исти спецификации) саглам би требало, НО знае и да несака и/или да доцни. Ако стаиш Xiaomi.Eu rom, кога ќе извадат TWRP за него ќе имаш и ОТА, до тогаш кога сакаш фастбут апдејт, ама па така губиш податоци.
Sent from Телефон using Tapatalk
Првиот пат, потоа нема бришење, ако ја одбери правата скриптаАко се стави глобал ромот (кога ќе го има и ако имаат исти спецификации) саглам би требало, НО знае и да несака и/или да доцни. Ако стаиш Xiaomi.Eu rom, кога ќе извадат TWRP за него ќе имаш и ОТА, до тогаш кога сакаш фастбут апдејт, ама па така губиш податоци.
Sent from Телефон using Tapatalk
На скупиве модели идат 2 андроид верзии, или ако е тазе искочен последниот андроид и барем уште еден мејџор ќе добиеш. Секјурити апдејти како ќе им текне зависно од модели. Овие скапиве мислам 2г тераат барем.Ќе има мало малтретирање со тие ромовите ама ништо страшно си велам. А кажи ми овие Шаоми, до кое колено назад апдејтираат андроид на последен? 1на, 2 или 3 години?
Нема финта.обично во мобилари поевтини се, што е финтата што поко х3 во хи стор е поевтин?

TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD Naruto Shippuden - Itachi Uchiha XL, 900 x 420 x 3, FNRMPSPEED24ITCXL
1.550,00 ден
MB 1200 H510M H2/M.2 SE ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, VGA,HDMI, PCIex16, PCIex1, 4xSATAIII, 1xM.2, 4xUSB 3.2 Gen1, 2xUSB 2.0, 7.1 Channels, H510M-H2/M.2 SE
4.200,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден