решил да им руши ценаобично во мобилари поевтини се, што е финтата што поко х3 во хи стор е поевтин?
у реду е тоа, ама ако овие се поевтини дека не даваат фискални због данок, како може овие да се поевтини,решил да им руши цена![]()
Ѝм бараш кутија и Имеи број, го внесуваш овде Product Authentication и гледаш што е штоу реду е тоа, ама ако овие се поевтини дека не даваат фискални због данок, како може овие да се поевтини,
едино што ми текнува у моментов е дека моделите за у кина и индија се поевтини па да се тие.
сакам да го купам ама да не се модели за кина со преинсталиран софтвер...
Веројатно имаат поевтина набавна ценаобично во мобилари поевтини се, што е финтата што поко х3 во хи стор е поевтин?
Само човек што не се разбира од технологија може да биде у глава у ѕид и збори дека Samsung се најјаки, најдобри све друго е шкарт/кинеско. Шо да не све што е внатре е Samsung?drustvo sto se sekirate za xiaomi nema taka da lesno se predadat taka da znajte Sto e so Realme ili POCO tel pa tie se pod kapata na XIAOMI gledam dobri recenzii sporedbi na tel i samasung nikad pojke ne e toa sto bese samsung
само за поко х3 и уште некој за другите немаат?Веројатно имаат поевтина набавна цена
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
sE iGrA neKojA igRa tUka!!1nesakam da se mesam ama nesto tuka mirisa so Amerite za Xiaomi
Озбилно ми е прашањево, јес да сум прост, но зошто се уште има побарувачка за Huawei телефони кога нема Google services?P40 lite или Poko X3Погледнете го атачментот 96324
Испратено од Redmi Note 2 преку IT.mk форум апликација
Исто како на IOS, така и на EMUI батеријата е превара т.е. ги кине сите апликации од позадина при што вештачки добиваш на батерија, нема вистински мулти-таскинг.Huawei еднаш имав у животов и никогаш повеќе (Додека имаше Google Services). Кој имал P20 Lite знае какви маки имал со овај телефон... GPS не работи ; Одлепување на екран ; Пожолтување на екран.
Една пофалба имам само за нив, батеријата. Досега ниеден телефон од моево искуство на паметни телефони (Samsung ; Xiaomi ; Huawei) не држел толку многу батерија ко Huawei-то.
Има work-arounds со емулатор за андроид. Има и die hard фанови.Озбилно ми е прашањево, јес да сум прост, но зошто се уште има побарувачка за Huawei телефони кога нема Google services?
Sony: уште се во игра Xperia 1 II и Xperia 5 II.lujge sto e so drugite tel Sony itn HTC Blackberry
Незнам зошто ама и јас имав лошо искуство со хај за сервисирање.Не сакаа да го сервисираат оти не бил купен кај нив, која им е логиката на тоа стварно незнамОвие од хај стор се прават наудрени нешто.
Телефенот е од Анхоч купен, не е преку нив затоа нејќат. Ама и овие од ASSA ми побараа IMEI да проверат од каде е купен. Им реков дека не е под гаранција ќе си платам, ако ако мора рече госпожата. Баш ме интересира да не беше од Анхоч дали ќе прифатеа.Незнам зошто ама и јас имав лошо искуство со хај за сервисирање.Не сакаа да го сервисираат оти не бил купен кај нив, која им е логиката на тоа стварно незнам
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Не прифаќаат ако не е купен од кај нив. Небитно во или вон гаранција. Пробано.Телефенот е од Анхоч купен, не е преку нив затоа нејќат. Ама и овие од ASSA ми побараа IMEI да проверат од каде е купен. Им реков дека не е под гаранција ќе си платам, ако ако мора рече госпожата. Баш ме интересира да не беше од Анхоч дали ќе прифатеа.
На крај во ледиком да одам со две раце ќе го прифатат![]()