Nikola100
poweruser
Честито братче - со здравје да си се служиш@Nikola100 три пратки ми стигнаа од тие што ги чекам "една година", кој сака нека честита
Честито братче - со здравје да си се служиш@Nikola100 три пратки ми стигнаа од тие што ги чекам "една година", кој сака нека честита
Од кој датум ти е статусот ,,LV350 - Пратката се прима од испраќачот"?@Nikola100 три пратки ми стигнаа од тие што ги чекам "една година", кој сака нека честита
Од 5ти и 2ри мај друже.Од кој датум ти е статусот ,,LV350 - Пратката се прима од испраќачот"?
Ги доби или се појавија на тракинг во пошта?
Нема логика. Пратка спакувана во Латвија на 05.05 ми стигнува пред 13 дена, ти ги добиваш од ист датум пред два дена, кај мене уште ги нема од 02.05 и 05.05.Од 5ти и 2ри мај друже.
А пратките вчера стигнале у Скопје, денеска треба да ми стигнат дома.
Очигледно.Претпоставувам дека нема никогаш да стигне. Да барам да ми враќаат пари или да чекам? На наша пошта не ја ни наоѓа пратката.
Само врски - и некој да се нафати да ја најде меѓу пратките. Најверојатно толку се „организирани„ да пакетите се истураат на куп - ако е твојот на дното - ќе чекаш дури стигнат до него.. А нови истураат одозгора секојдневноПретпоставувам дека нема никогаш да стигне. Да барам да ми враќаат пари или да чекам? На наша пошта не ја ни наоѓа пратката.
Само врски - и некој да се нафати да ја најде меѓу пратките. Најверојатно толку се „организирани„ да пакетите се истураат на куп - ако е твојот на дното - ќе чекаш дури стигнат до него.. А нови истураат одозгора секојдневно. Претпоставувам...
А зошто па да не се најде ? Гледаш пример каде 3 месеци подоцна стигнал пакет ..
Зошто не се обратиш до продавачот? Или директно до DHL?Не е влезена во мк. Уште е во германија, а неам луѓе во германска пошта.![]()
Зошто не се обратиш до продавачот? Или директно до DHL?
Погледнете го атачментот 114156Universal Parcel Tracking - Global Package Tracking
Parcel Tracking Worldwide. Track Parcel in USA. Global postal tracking from eBay, AliExpress, ASOS, Shein, Amazon. Tracking packages from China, UK, Germanyparcelsapp.com
земи си ги парите и нарачај си од кај Кинезите!Контактиран е продавачот се нафати да ми прати повторно ама немаше на лагер. Понуди и refund.
земи си ги парите и нарачај си од кај Кинезите!
А кој мислиш дека ќе може да ти помогне ако пратката ти е изгубена/заглавена во било која пошта во светот?!Не помагаш, темата е за пошта и искуство со пратки и пронаоѓање на истите. Кина не е решение пошто не знаеш што има во пратката.
А кој мислиш дека ќе може да ти помогне ако пратката ти е изгубена/заглавена во било која пошта во светот?!
Добро у право си. Ќе нарача од Кинезите.. Задоволен ?А кој мислиш дека ќе може да ти помогне ако пратката ти е изгубена/заглавена во било која пошта во светот?!
Извини, можда звучев брутално, сакав да кажам место да се заебаваш и чекаш уште Х месеци, подобро најди си друг source и нарачај си од таму. Ваљда тие не се единственото место што ја има таа стварПа на пример дечките над тебе споделија искуство и кажаа што да праам и помогнаа колку можеа. Не мислам дека ќе ми ја најде некој...
Ти си му портпарол или?!Добро у право си. Ќе нарача од Кинезите.. Задоволен ?
Ми стигнала нова пратка у Скопје, што ја чекав 50ина дена, а овие што ги чекам по 100 дена нигде ги нема освен три што ми стигнаа пред некој ден.Нема логика. Пратка спакувана во Латвија на 05.05 ми стигнува пред 13 дена, ти ги добиваш од ист датум пред два дена, кај мене уште ги нема од 02.05 и 05.05.
Не ми е јасно каде глават праткиве? Освен ако не ги праќаат со патнички возила.
Ќе дојде и таа.Баш најбитната ми ја нема.
Најверојатно е украдена. . .Значи практа една недела ми е испорачана, а не сум ја добил. Не знае никој кај е, поштарот цело време е недостапен, не можат да го добијат.
"Нов e, прави грешки, ги испорачува пратките на грешни адреси, шо да правиме."
Пиши приговор на мејл. Има темплејт кај нив на страната.Значи практа една недела ми е испорачана, а не сум ја добил. Не знае никој кај е, поштарот цело време е недостапен, не можат да го добијат.
"Нов e, прави грешки, ги испорачува пратките на грешни адреси, шо да правиме."
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден