Дечки да не вртам назад, планирам да се префрлам во халкбанка, имаат ли Google Pay?
Дечки да не вртам назад, планирам да се префрлам во халкбанка, имаат ли Google Pay?
Они си имат HalkPay и си работи совршено.Не
Sent from my iPhone using Tapatalk
Исто отклучи телефон само и доближи до терминал?Они си имат HalkPay и си работи совршено.
Здраво, можда глупо прашање но ме интересира како Гугл пеј знае колку кеш сум извадил?
Зборот ми беше кога плаќаш внесена е сума, а во оваа ситуација доближив телефон до банкомат го заклучив и во џеб го ставив па бираш јазик, па пин внесуваш и сума бирашМоже грешам но исто ко кога плаќаш ти кажува колку си платил исто е за ова.
Здраво, можда глупо прашање но ме интересира како Гугл пеј знае колку кеш сум извадил?
When the user makes a payment to a merchant, Google Pay does not send the actual payment card number. Instead, it generates a virtual account number representing the user's account information.[3]
Си доближил телефон, што значи си се најавил преку NFC. Да си ставел картичка не би ти јавило, претпоставувам.Зборот ми беше кога плаќаш внесена е сума, а во оваа ситуација доближив телефон до банкомат го заклучив и во џеб го ставив па бираш јазик, па пин внесуваш и сума бираш
Имаат детална сметка? На пр. AMEX и Diners Club имаат, обични Visa и Mastercard неСекоја трансакција направена со GPay поминува низ нивна „виртуелна“ картичка со друг број, тоа можеш да го видиш во извештајот на телефон. Така знаат колку си повлекол или платил. Нека ме поправи некој ако грешам.
Не сум 100% сигурен, но мислам дека нема таква опција. Во извештајот на трансакциајта стои:Имаат детална сметка? На пр. AMEX и Diners Club имаат, обични Visa и Mastercard не
Ова не функционира на smartwatch со Wear OS во Македонија?
И јас имам видено ама си викам да не е нешто Apple или што знам. Не, туку нели тоа има Contacting Bank - и ми пиша something went wrong.Ја имам видено дека работи. Ти вика unsupported country?
И јас имам видено ама си викам да не е нешто Apple или што знам. Не, туку нели тоа има Contacting Bank - и ми пиша something went wrong.
И јас имам видено ама си викам да не е нешто Apple или што знам. Не, туку нели тоа има Contacting Bank - и ми пиша something went wrong.
НЛБ.Која банка?
Anyone?
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден