Погледнете го атачментот 129062
Комерцијална е додадена во листата конечно. Сега ја додадов јас картицата, утре ќе ја сефтосам
NLB Makedonija, Wise, Revolut и iCardПриметив имаш многу картички тие ти се од нашиве банки или странски?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Исто и мене овие 2 дена. Некако одкога додадов 2 нови картички не ми работи main-от, иако е ставена default. Добивам unsupported card. Има некој слични проблеми со НЛБ?Инаку вчера пробав да платам во КАМ, воопшто не го прочита телефонот па извадив картичка.
NLB Makedonija, Wise, Revolut и iCard
Провери дали е ист бројот од позади на картичката, тие 3 бројки што се.Дечки ми дадоја нова виза картичка со исти податоци нормално. Дали ќе работи веќе внесената во гугл пеј или ќе треба наново да се додаде? (дома сум не можам да пробам)
не се..значи наново да си ја внесамПровери дали е ист бројот од позади на картичката, тие 3 бројки што се.
не се..значи наново да си ја внесам
Ја избришав старата и ја додадов на ново бидејќи неможев да најдам опција да сменам податоци.Секако и датумот на вазност е сменет, и тој треба да го смениш.
Работи со заклучен за суми до 2000, само треба екранот да е разбуден, ако целосно исклучен не работи.Работи со заклучен екран? Знам дека во Србија никако неможе со заклучен екран. Мислам дека и не е баш безбедно ако може
Не е баш на сите телефони така. Прочитајте погоре веќе изнесов е искуства многумина. Кај мене на Самсунг мора анлок иначе нејќе.Работи со заклучен за суми до 2000, само треба екранот да е разбуден, ако целосно исклучен не работи.
Исто и за Xiaomi Mi11 LiteНе е баш на сите телефони така. Прочитајте погоре веќе изнесов е искуства многумина. Кај мене на Самсунг мора анлок иначе нејќе.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Чудно ЧудоДенес платив прв пат, изненаден сум колку брзо беше, дури и вработениот беше изненаден
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден