tupacan
user
- 10 септември 2007
- 1.733
- 2.391
Мислење/искуство за Lenovo Vibe Z?
Вреди за 250 еур?
Вреди за 250 еур?
Нов? ВредиМислење/искуство за Lenovo Vibe Z?
Вреди за 250 еур?
S5 или S3?
Подобар е и да е иста ценаHuawei P7 > Samsung S5 (мое мислење, посебно кога ќе ја вклучиме и цената)
Технички може некој % да има послаби одредени перформанси, но all around е потенок, по квалитетна изработка и има MIUI за негоДа ама има поспор процесор - графичка, има далеку помала поддршка по форумите, има послаба камера, послаб дисплеј, послаба батерија итн. Ама ако му се свиѓа повеќе P7-та негов избор си е.
Дај линкАма Redmi Note Pro навистина некако има дупло цена од светскиве цени....
Немој те молам пак за светсиве цени.. Со тие споредби на бафтанаана завршивме.Ама Redmi Note Pro навистина некако има дупло цена од светскиве цени....
не е коментар за цената кај нас, но бидејќи разгледував периодов за токму тој телефон еве релевантен линк според кој заинтересираните можат да си оформат цена. Кој како му идат математиките може да си донесе свој заклучок.Дај линк
Еве бе друже, мислев дека знаеш да гуглаш, мислиш дека измишљам?Дај линк
229$ (excluding tax)
не е коментар за цената кај нас, но бидејќи разгледував периодов за токму тој телефон еве релевантен линк според кој заинтересираните можат да си оформат цена. Кој како му идат математиките може да си донесе свој заклучок.
Нарачај па пиши ни искуство тука, можеби ќе испадне добро..Еве бе друже, мислев дека знаеш да гуглаш, мислиш дека измишљам?
http://www.smartprix.com/mobiles/xiaomi-redmi-note-p1101kqtbtd5
Добро ова у индија било, ама пак, дупла цена...шо знам, ај не навлагам во дискусија, ама цената со оглед на тоа шо gmsarena вели дека се движи околу 120 евра....не знам, еве се повлекувам, некако нервоза праи.....
- А, на официјалниот сајт вели дека е 220 долари, збунет сум.
не бе таман работа, го видов првин тие две работи, gmsarena па тој индискиот...оправдана си е цената кај нас, пошо на официјалниот сајт етолку, моја грешка е.Нарачај па пиши ни искуство тука, можеби ќе испадне добро..
100 пати е поквалитетно изработен Huawei Ascend P7 од S5, Flegma велит.па да речеме помеѓу SAMSUNG I9505 GALAXY S4 и HUAWEI ASCEND P7, важно ми е да има екран 5'' да може да им се симнат речиси истите апликации од play store и да му е поиздржлива батеријата (во моментов имам htc desire hd)
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден