Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Zdr
Kako Da PoDiGNaM CounteR Strike 1,6 Server i da sredam Amx Mod toa admin davanje na admin i slicno. Jas instalirav cs instalirav i AMX mod ama ne saka ne mi pokazuva nishto probav i na Counter strike 1,8 isto ne saka. Fala odnapred !!!
kako da podignes ili ke si plates server koj ke go hostira serverot ili e go ostaves kompjuterot 24/7 vklu4en na net a za drugi informacciii
uste ne sum dovolno zapoznaen pozz
@Dj_Travka
zosto ne kazuvas ovde za site da znaat..:ermm: tuku privatno:zbunet3::zbunet3:
koga zneas neso pisuvaj na forumot otvoreno pa onie koi ne znaat da naucat
pozz):bravo:
Во ред е тоа и јас сум за да објаснам на форумот, ама досега сум се стретнал со многу проблеми онака безврска што ке излезат јас им наведам што како да прават, тие пак како па како, затоа пишав приватна порака, инаку ако почнам да пишувам на темава ке и нама крај, ...поздрав
Целта е во темава да не има едно те исто, а и неместо да аплоадирам слики и сли4но јас по приватна порака му пратам се што му е потребно. За секој програм за секој нов изум јас се фино сместам во лаптоп и сега кога налетам на некакво прашање и сакам да помогнам ми пишат приватна порака и јас им го тоа што им треба пратам и готово а ако пишувам се од а до ш би ми одземало многу време