Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Kako Da podignam CounteR Strike 1,6 Server ?

Dj_Travka

read-only
31 јануари 2009
26
1
Zdr
Kako Da PoDiGNaM CounteR Strike 1,6 Server i da sredam Amx Mod toa admin davanje na admin i slicno. Jas instalirav cs instalirav i AMX mod ama ne saka ne mi pokazuva nishto probav i na Counter strike 1,8 isto ne saka. Fala odnapred !!!

The Doctor

read-only
8 февруари 2010
4
0
kako da podignes ili ke si plates server koj ke go hostira serverot ili e go ostaves kompjuterot 24/7 vklu4en na net a za drugi informacciii
uste ne sum dovolno zapoznaen pozz:)

Dj_Travka

read-only
31 јануари 2009
26
1
Пиши ми пп порака ке ти објаснам, а доколку некој сака со мене да дигне онлајн кантер страјк сервер нека ми пише а се договориме...:)

mendi19

hello world
31 јануари 2010
349
11
@Dj_Travka
zosto ne kazuvas ovde za site da znaat..:ermm: tuku privatno:zbunet3::zbunet3:
koga zneas neso pisuvaj na forumot otvoreno pa onie koi ne znaat da naucat :)
pozz:)):bravo:

Dj_Travka

read-only
31 јануари 2009
26
1
Во ред е тоа и јас сум за да објаснам на форумот, ама досега сум се стретнал со многу проблеми онака безврска што ке излезат јас им наведам што како да прават, тие пак како па како, затоа пишав приватна порака, инаку ако почнам да пишувам на темава ке и нама крај, ...поздрав :):cool:

Dragan_Drazo

hello world
16 мај 2008
95
2
izvini no ne uspevam da ja svatam razlikata kako se objasnuvas so pp a javno nemozes koj ne svaka i da mu nacrtas pak nema da svati :LOL:

Dj_Travka

read-only
31 јануари 2009
26
1
Целта е во темава да не има едно те исто, а и неместо да аплоадирам слики и сли4но јас по приватна порака му пратам се што му е потребно. За секој програм за секој нов изум јас се фино сместам во лаптоп и сега кога налетам на некакво прашање и сакам да помогнам ми пишат приватна порака и јас им го тоа што им треба пратам и готово а ако пишувам се од а до ш би ми одземало многу време

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно