Лидл имаме во Македонија?
Гледав по реклами некаде макита евтинки имаше мислам во твојот буџет или СБДМК ДООЕЛ Скопје има евтини Black & Decker
И јас гледав по огласи и реклами на ФБ ефтини Макити ама 99% се фејк у Турција склопувани, на еден што продава на реклама 5 му се јавив тоа ми го кажа дека е турска копија. Други на ФБ продавница ми рекоа како они работеле 20 години и давале 1 година гаранција, а секаде на друго место Макита оди со 3 години гаранција. Имаш за 4000 ден обична бормашина Макита на 220в, и имаш за 4000 ден Макрита штрафилица со 2 батерии 24в па сега види колку може да се оригинал.
Погледнете го атачментот 88789
Да, ја купив истата за татко ми и бушевме подебели даски од ова.Дали во овој ценовен ранг оваа штрафилица од Ингко е добра за штрафење на даски со дебелина до 2,5 см? Едино што може за друго да се користи е за ставање на врамени слики на ѕид.
Фала друже за инфото. Навистина ми помогна многу.Да, ја купив истата за татко ми и бушевме подебели даски од ова.
Јас ја земав околу 3800 мислам, со две батерии си порачав.Фала друже за инфото. Навистина ми помогна многу.Само да прашам, твојата при купување доаѓаше сосе батерија или само штрафилицата (мислам независно каде си ја купил)?
Супер. Мене ми беше битно да го набавам алатот, а за битови имам. Па види... горе-доле и јас ги имам истите активности: (ра)склопување кревети, по некоја слика на ѕид, ама највеќе ми се потребни за кровната ламперија која треба да ја закрпам со понекое подебело дасче.Јас ја земав околу 3800 мислам, со две батерии си порачав.
Дојде само со едно битче, двете батерии, штрафилица и полнач. Си докупив јас битови отпосле.
Му ја дадов на татко ми и се разработивме скорото. Абе кревети бушење, наддавање даски, праење огромни дупки за шајки и штрафови, абе душата и ја извадивме. 5 пати полнев батеријата една затоа што ја умревме од работа![]()
Нас ни траеше некаде недела дена по саат - саат ипол користење. Се полни прилично брзо.И јас сакам да ја купам истава штрафилица. Колку време држи батеријата? Мене ми треба за по дома, да составам една кујна помала, некоја масичка и сл. Ќе ми брка работа со една батерија?
Од која продавница можам да ја купам во Скопје? Видов @BESKO дека ги продава, му пишав каде има продавница но ми нема вратено.
Нас ни траеше некаде недела дена по саат - саат ипол користење. Се полни прилично брзо.
Јас ја купив од тука, бидејќи ми е на 5 минути од кај што седам. 3400 денари била со две батерии, да.
И јас тргнав таква да земам ама се откажав од тој модел бидејки ми се виде слаба. На 13та страна од овој форум имам детално објаснето која ја земав од Ингко,Дали во овој ценовен ранг оваа штрафилица од Ингко е добра за штрафење на даски со дебелина до 2,5 см? Едино што може за друго да се користи е за ставање на врамени слики на ѕид.
И јас гледав по огласи и реклами на ФБ ефтини Макити ама 99% се фејк у Турција склопувани, на еден што продава на реклама 5 му се јавив тоа ми го кажа дека е турска копија. Други на ФБ продавница ми рекоа како они работеле 20 години и давале 1 година гаранција, а секаде на друго место Макита оди со 3 години гаранција. Имаш за 4000 ден обична бормашина Макита на 220в, и имаш за 4000 ден Макрита штрафилица со 2 батерии 24в па сега види колку може да се оригинал.
Погледнете го атачментот 88789

И јас тргнав таква да земам ама се откажав од тој модел бидејки ми се виде слаба. На 13та страна од овој форум имам детално објаснето која ја земав од Ингко,
каде можам да купам добра,не профи штрафилица
Ем е појака на сила, ем батеријата е далеку појака.
Да, го забележав твоето (навистина морам да кажам) извонредно ривју.Се гледа дека си одвоил време да го доловиш и воедно споделиш со нас тука на форумов сето она искуство кое си го доживеал при испорачувањето на перформанси на таа штрафилица.
Ама мене некако, како за моменталниов буџет, ми е некако скапичка.:silentsry: Гледам се 5.000 па нагоре со цената. А корона-кризава некако како однапред да ги диктира сите давачки кои си ги планираме. Па затоа прашував погоре во постот за оваа помалата од 12V.
Препорака за конкретен модел? Потребата ми е штрафење и бушење во цигла.Ingco е доволно за 3-4 пати годишно.
Препорака за конкретен модел? Потребата ми е штрафење и бушење во цигла.
bois.com.mk
bois.com.mk
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден