Sephiroth
Баниран/a
Немој ѓаол да те лаже HTC да зимаш!
Igor, ako sakas kvalitet zemi iphone 4s, ako sakas nesto priblizno do iphone 4s a poeftin normalno galaxy s2, vo tvojov slucaj najpametno e da zemes iphone 4s i odma da go prodades kako nov neotpakuvan i ke si kupis posle galaxy s2 i kes ke naprais od nigde)) ( se prodavaat kako alfa)
))
Се зезаш така ?????
HTC ------------------------------------------------------- iPhone
CPU Dual-core 1.5 GHz Scorpion A8 VS Dual-core 1 GHz Cortex Dual-core A9
GPU Adreno 220 ТЕШКА МИЗЕРИЈА VS PowerVR SGX543MP2 мин 10х побрз од адрено
Има само 256 рам повеќе од ајфонот а ајфонот има 1 генерација понов процесор и едно 10х појак графички чип не би рекол дека е побрз
HTC има проблем со уземјењето + DEAD GRIP + прашина под екранот + катастрофа батерија + катастрофа камера + катастрофа екран
Ова го пишав дека тетин ми купи ваков и е презадоволен затоа иначе го немам остено во мои раце како работи
Купувај го ајфончето, ич не му ја мисли. Кај го споредуваш самсунг со ејпл жити се? Од лично искуство ти кажувам, зимај го ајфончето.
Не се карајте луѓе, фала на сите за мислењата од голема помош бевте.После долго размислување и играње со двата телефона (најдов пријатели што ги имаат и двата) се одлучив да го земам Самсунгот и иако е рано за импресии сум презадоволен од него.
Ајфонот ја има поквалитетната изработка дефинитивно и екранот со висока резолуција, но за моите потреби подобар избор беше Самсунгот па ќе видиме како ќе се покаже.
HTC Desire HD е гром телефон. Другар користеше таков и немаше утка телефонот стварно беше добар.
HTC Evo 3D е далеку од подобар телефон од Samsung Galaxy S2Fala decki, mozebi Evo e podobar model no go nemase vo Tmobile, a morav od tamu da zemam.
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден