Ааа остај ти тоа, имаше доста напади кон Јанко.За чудо на толку луге што беа на стримот, тролови скоро и да немаше.
Си имa други емисии зa Тoни...Ааа остај ти тоа, имаше доста напади кон Јанко.
Дури и мислам дека брат ти го караше Xpander дека не брише а овој кутриот не можеше да постигне.
Гораст, обезбедувај гости! Пробај Тони Михајловски да го донесеш![]()
тоа зашто модераторите направија масакрЗа чудо на толку луге што беа на стримот, тролови скоро и да немаше.
Сакса беше гостин а воедно и еден од најлошите.Си имa други емисии зa Тoни...
Јaс oчекувaм гoсти oд типoт нa "Saksa".
Сакса беше гостин а воедно и еден од најлошите.
Две шаки не беа доволни да се избројат моментите кога те фаќа туѓ срам.
Целата атмосфера беше тмурна.
Побарај ја епизодата ако не си ја гледал.
А ако си ја гледал и сакаш гостин ко Сакса, тогаш алал ти вера на entertainment factor-от што го добиваш при гледање емисии.
Стаен е Тони во листа, но најверојатно ќе олабаиме малце со гости, една две па ќе дојде после нова година.Гораст, обезбедувај гости! Пробај Тони Михајловски да го донесеш![]()
Да, ми кажаа дека xpander и Ikeyaro држеле конци. Секоја им чест. Напраивме промена ние да не глеаме чат за да не не мрднат со глупости. Само прашања добивавме.тоа зашто модераторите направија масакр![]()
Беше Сакса. Јас не бев у таа емисија ;((Јaс oчекувaм гoсти oд типoт нa "Saksa".
Зависи од гостинот друже. Со некои доволно е 20 минути. Јанко којзнае кога пак ќе го донесеме у емисија а имаше што да се збори.А шо бидна со рецензијата на крај ? Некако премногу време беше посветено на гостинот. Немам ништо против тоа што јанко гостува во емисијата но не е океј во другите емисии имаше и време и за гости и за рецензии оваа емисија само за гостин.
Сакса беше гостин а воедно и еден од најлошите.
Две шаки не беа доволни да се избројат моментите кога те фаќа туѓ срам.
Целата атмосфера беше тмурна.
Побарај ја епизодата ако не си ја гледал.
А ако си ја гледал и сакаш гостин ко Сакса, тогаш алал ти вера на entertainment factor-от што го добиваш при гледање емисии.
Сакам да не делува како да има аутизам.што сакаш да прави вицови да кажува, ако е за тоа можеш да гледаш еден на еден, опуштено и сл...
ау ау ау тешки навреди, и баш напротив емисиите со сакса умрен и јанко беа најгледани. ако знаеш подобро иди гостувај ти па да видиме колку ти сече.Сакам да не делува како да има аутизам.
И да била многу гледана со Сакса, џабе. Сите коментари беа дека ја умртвуваше емисијата и беше незгодно да се гледа.ау ау ау тешки навреди, и баш напротив емисиите со сакса умрен и јанко беа најгледани. ако знаеш подобро иди гостувај ти па да видиме колку ти сече.
Then again, да беше емисијава пред 4-5 години кога бев најјак у дота...
Навали народе!!! Свежа епизода на најгледаното гејминг шоу во универзумот!!!
Топ кауч игри за вашите собиранки, рецензии на Unravel и Firewatch, дискусија за случувањата во Собранието и законот за Е-Спорт Федерација, како и актуелни теми и дешавки од светската гејминг индустрија.
Задолжително прегледување, шерување, лајкање и нормално сабскрајбање.
Фала ви што сте дел од македонскиот гејминг,
GG
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден