Ааа остај ти тоа, имаше доста напади кон Јанко.За чудо на толку луге што беа на стримот, тролови скоро и да немаше.
Си имa други емисии зa Тoни...Ааа остај ти тоа, имаше доста напади кон Јанко.
Дури и мислам дека брат ти го караше Xpander дека не брише а овој кутриот не можеше да постигне.
Гораст, обезбедувај гости! Пробај Тони Михајловски да го донесеш![]()
тоа зашто модераторите направија масакрЗа чудо на толку луге што беа на стримот, тролови скоро и да немаше.
Сакса беше гостин а воедно и еден од најлошите.Си имa други емисии зa Тoни...
Јaс oчекувaм гoсти oд типoт нa "Saksa".
Сакса беше гостин а воедно и еден од најлошите.
Две шаки не беа доволни да се избројат моментите кога те фаќа туѓ срам.
Целата атмосфера беше тмурна.
Побарај ја епизодата ако не си ја гледал.
А ако си ја гледал и сакаш гостин ко Сакса, тогаш алал ти вера на entertainment factor-от што го добиваш при гледање емисии.
Стаен е Тони во листа, но најверојатно ќе олабаиме малце со гости, една две па ќе дојде после нова година.Гораст, обезбедувај гости! Пробај Тони Михајловски да го донесеш![]()
Да, ми кажаа дека xpander и Ikeyaro држеле конци. Секоја им чест. Напраивме промена ние да не глеаме чат за да не не мрднат со глупости. Само прашања добивавме.тоа зашто модераторите направија масакр![]()
Беше Сакса. Јас не бев у таа емисија ;((Јaс oчекувaм гoсти oд типoт нa "Saksa".
Зависи од гостинот друже. Со некои доволно е 20 минути. Јанко којзнае кога пак ќе го донесеме у емисија а имаше што да се збори.А шо бидна со рецензијата на крај ? Некако премногу време беше посветено на гостинот. Немам ништо против тоа што јанко гостува во емисијата но не е океј во другите емисии имаше и време и за гости и за рецензии оваа емисија само за гостин.
Сакса беше гостин а воедно и еден од најлошите.
Две шаки не беа доволни да се избројат моментите кога те фаќа туѓ срам.
Целата атмосфера беше тмурна.
Побарај ја епизодата ако не си ја гледал.
А ако си ја гледал и сакаш гостин ко Сакса, тогаш алал ти вера на entertainment factor-от што го добиваш при гледање емисии.
Сакам да не делува како да има аутизам.што сакаш да прави вицови да кажува, ако е за тоа можеш да гледаш еден на еден, опуштено и сл...
ау ау ау тешки навреди, и баш напротив емисиите со сакса умрен и јанко беа најгледани. ако знаеш подобро иди гостувај ти па да видиме колку ти сече.Сакам да не делува како да има аутизам.
И да била многу гледана со Сакса, џабе. Сите коментари беа дека ја умртвуваше емисијата и беше незгодно да се гледа.ау ау ау тешки навреди, и баш напротив емисиите со сакса умрен и јанко беа најгледани. ако знаеш подобро иди гостувај ти па да видиме колку ти сече.
Then again, да беше емисијава пред 4-5 години кога бев најјак у дота...
Навали народе!!! Свежа епизода на најгледаното гејминг шоу во универзумот!!!
Топ кауч игри за вашите собиранки, рецензии на Unravel и Firewatch, дискусија за случувањата во Собранието и законот за Е-Спорт Федерација, како и актуелни теми и дешавки од светската гејминг индустрија.
Задолжително прегледување, шерување, лајкање и нормално сабскрајбање.
Фала ви што сте дел од македонскиот гејминг,
GG
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден