Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Гораст и новата емисија (GG TV)

SiPy`

poweruser
23 јуни 2015
3.115
5.321
Емисијата е топ, прекрасна и не коментирам за GG, секој понеделник и се радувам. :)

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.495
Скопје
За чудо на толку луге што беа на стримот, тролови скоро и да немаше.
Ааа остај ти тоа, имаше доста напади кон Јанко.
Дури и мислам дека брат ти го караше Xpander дека не брише а овој кутриот не можеше да постигне. :D
Гораст, обезбедувај гости! Пробај Тони Михајловски да го донесеш :D

OldSchoolPvP

lurker
13 февруари 2014
744
1.169
Shutter Island
А шо бидна со рецензијата на крај ? Некако премногу време беше посветено на гостинот. Немам ништо против тоа што јанко гостува во емисијата но не е океј во другите емисии имаше и време и за гости и за рецензии оваа емисија само за гостин :).

Piwcho

hello world
13 јули 2015
397
266
Ааа остај ти тоа, имаше доста напади кон Јанко.
Дури и мислам дека брат ти го караше Xpander дека не брише а овој кутриот не можеше да постигне. :D
Си имa други емисии зa Тoни...
Јaс oчекувaм гoсти oд типoт нa "Saksa".

architect

poweruser
27 ноември 2008
2.731
4.320
Скопје
architect's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 9800X3D / NZXT Kraken Elite 280 RGB (White)
Motherboard
Gigabyte X870E AORUS Elite WiFi 7 1.2 (White)
Storage
SSD 2 x Samsung M.2 990 PRO 1TB
PSU
Gigabyte PSU AORUS Elite P850W PG5 ATX 3.1 850W 80+ Platinum
RAM
Kingston 32GB 5600MHz DDR5 CL40 DIMM
Video card
Gigabyte nVidia GeForce RTX 5070 EAGLE 12GB 192BIT (White)
Case
NZXT H7 Flow RGB (2024) Case (White)
Mouse
Logitech G Pro X Superlight 2 (White) / Logitech G502 RGB / Deskpad World of Warcraft Shadowlands
Keyboard
EPOMAKER x AULA F75 / ROG STRIX SCOPE NX TKL Moonlight white
Audio
Logitech Z625 2.1 THX Speaker / Logitech G335 (White)
Monitor
LG 27GL850-B
OS
Windows 11 x64

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.495
Скопје
Си имa други емисии зa Тoни...
Сакса беше гостин а воедно и еден од најлошите.
Две шаки не беа доволни да се избројат моментите кога те фаќа туѓ срам.
Целата атмосфера беше тмурна.
Побарај ја епизодата ако не си ја гледал.
А ако си ја гледал и сакаш гостин ко Сакса, тогаш алал ти вера на entertainment factor-от што го добиваш при гледање емисии.

Piwcho

hello world
13 јули 2015
397
266
А ако си ја гледал и сакаш гостин ко Сакса, тогаш алал ти вера на entertainment factor-от што го добиваш при гледање емисии.

Јa немaм гледaнo...
Ќе јa пoбaрaм, сaмo незнaм дaли ќе јa изгледaм aкo е "тмурнo" :)...

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Стаен е Тони во листа, но најверојатно ќе олабаиме малце со гости, една две па ќе дојде после нова година.
тоа зашто модераторите направија масакр :)
Да, ми кажаа дека xpander и Ikeyaro држеле конци. Секоја им чест. Напраивме промена ние да не глеаме чат за да не не мрднат со глупости. Само прашања добивавме.
Беше Сакса. Јас не бев у таа емисија ;((
А шо бидна со рецензијата на крај ? Некако премногу време беше посветено на гостинот. Немам ништо против тоа што јанко гостува во емисијата но не е океј во другите емисии имаше и време и за гости и за рецензии оваа емисија само за гостин :).
Зависи од гостинот друже. Со некои доволно е 20 минути. Јанко којзнае кога пак ќе го донесеме у емисија а имаше што да се збори.
+ Siege беше играта и ништо страшно ако не и напраиме рецензија.
Да бевме на телевизија најверојатно ќе мораше да се бетонираме у тоа што сме го кажале, ама вака си го користиме џокерот „ТВ по дома“

Tegla

hello world
19 јуни 2014
213
379
Skopje
Tegla's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 3700X + Noctua NH-D15 chrommax.black
Motherboard
Asus ROG Strix B550-F Gaming
Storage
Samsung 990 Pro 1TB + Samsung 860 Evo 500GB + 1TB WD10EZEX
PSU
EVGA Supernova G2 750W
RAM
2x8GB G.Skill Flare X DDR4-3200MHz CL14-14-14-34 1.35V
Video card
Asus TUF Gaming GeForce RTX™ 3060 Ti V2 OC
Case
CM Storm Trooper (Window); 2x Noctua NF-F12 pwm (front); 1x Noctua NF-A14 pwm (rear)
Mouse
Benq Zowie EC2-B
Keyboard
Steelseries Apex M500
Audio
Rotel RA-11; B&W 685 S2; B&W ASW608; Audio Technica ATH-M50, Senhheiser HD 560S
Monitor
LG 27GP850 1440p/180Hz Nano IPS
OS
Windows 11 Pro x64
Слабо гледам ама ја фатив онаа со Скарфејс и Наник за Magic: The Gathering. Добро беше, од последниот пат кога ве гледав сте напреднале многу од секој аспект.

Бибо е бос. Кралица. :D

Tramspotting

read-only
30 јануари 2013
13
45
Middelfart, Denmark
Tegla ми се допаѓаат твоите кулери. Дај ми ги сите те молам! Инаку можам да потврдам дека Сакса ќе не дружи пак после нова година. И овој пат имаме многу за муабет со него, не само што напраи партал по турнири него soon tm. ќе почне и да стрима :)

Mayson

user
10 април 2011
1.040
589
Mayson's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 6500
Motherboard
Asus H110M-K
Storage
Samsung 850 EVO 250 GB + Kingdian S370 512 GB + HDD Hitachi 2 TB
PSU
HCG-520M
RAM
16 GB DDR4 2133 MHz Patriot
Video card
ASUS Strix RX 470 4GB
Case
Antec GX500
Mouse
Logitech MX 518 Legendary
Keyboard
Redragon K558
Monitor
AOC G27 70PF FreeSync 144Hz
OS
Windows 10

што сакаш да прави вицови да кажува, ако е за тоа можеш да гледаш еден на еден, опуштено и сл...

architect

poweruser
27 ноември 2008
2.731
4.320
Скопје
architect's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 9800X3D / NZXT Kraken Elite 280 RGB (White)
Motherboard
Gigabyte X870E AORUS Elite WiFi 7 1.2 (White)
Storage
SSD 2 x Samsung M.2 990 PRO 1TB
PSU
Gigabyte PSU AORUS Elite P850W PG5 ATX 3.1 850W 80+ Platinum
RAM
Kingston 32GB 5600MHz DDR5 CL40 DIMM
Video card
Gigabyte nVidia GeForce RTX 5070 EAGLE 12GB 192BIT (White)
Case
NZXT H7 Flow RGB (2024) Case (White)
Mouse
Logitech G Pro X Superlight 2 (White) / Logitech G502 RGB / Deskpad World of Warcraft Shadowlands
Keyboard
EPOMAKER x AULA F75 / ROG STRIX SCOPE NX TKL Moonlight white
Audio
Logitech Z625 2.1 THX Speaker / Logitech G335 (White)
Monitor
LG 27GL850-B
OS
Windows 11 x64
Сакам да не делува како да има аутизам.
ау ау ау тешки навреди, и баш напротив емисиите со сакса умрен и јанко беа најгледани. ако знаеш подобро иди гостувај ти па да видиме колку ти сече.

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Не го шиканирајте чоекот. Си сака он поенергични гости. Не збореше за гледаност :)
И јас се сложувам дека Сакса изглеаше поинтровертно од Умрен на пример ;)

Avid

senior
21 јануари 2009
6.439
11.495
Скопје
ау ау ау тешки навреди, и баш напротив емисиите со сакса умрен и јанко беа најгледани. ако знаеш подобро иди гостувај ти па да видиме колку ти сече.
И да била многу гледана со Сакса, џабе. Сите коментари беа дека ја умртвуваше емисијата и беше незгодно да се гледа.
Не знам подобро и затоа не се пријавувам.
Then again, да беше емисијава пред 4-5 години кога бев најјак у дота и сегашниов карактер, радо би гостувал.

Costigan_Jr

poweruser
5 јули 2013
2.958
4.168
Then again, да беше емисијава пред 4-5 години кога бев најјак у дота...

Replay...or it didn't happen :p :)

Коментар за коментарот - не доликува да се критикува некој во негово отсуство. Пред камера не е ист човек. Макар и само ти и камерман да сте, прво искуство не е баш пријатно и ретко кој, ако воопшто некој, е опуштен. Башка професионален гејмер е, значи претежно гејма и социјалниот живот му е во пишана форма, онлајн. И ова е само нагаѓање бидејќи и јас не го познавам. Како и да е, ве удостоил најдобриот дота играч во државата. Тој не добива ништо од вашата покана за гостин во емисијата(освен ако добил автограм ping @skullmonkey :) ). Башка ти си кул по претходни коментари што сум прочитал од тебе на форумов, ама мислам дека не е убаво да се даваат такви коментари за Сакса. Моите 1.1366 денари(според моментален курс на доларот).

P.S. - Емисијата е супер! Благодарност до сите вие кои се залагате таа да опстојува! :) Ми е криво само што не постоеше нешто вакво пред 15-тина години, на памет ќе ги знаев сите епизоди :D

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Со мало каснење (поради капиталистичкиот однос на Јутуб) имаме чест да ви ја претставиме единаесетата епизода на најгледаното шоу во галаксијата.

На гости ни беа првиот македонски Хартстоун шампион Андреј Спасовски, како и претставникот на старата школа и организатор на турнирот Самоил Петрески.

На крајот ги рецензиравме Devilian и Tom Clancy's Rainbow Six Siege а правиме најава за една супер кул инди игра со наслов Salt and Sanctuary.

Тие што не ја гледале претходната 10та епизода, како гостин го имаме Јанко “Јади бурек“ Илковски. Праиме муабет за зачетоците на гејмингот, неговата радио емисија за компјутери, и останати работи... линкот тука.

И не заборавајте да стиснете (Сони енд) Шер, пуштите Лајкче, направите Сабскрајб и останете среќни и весели.

Ве поштуе GG!!!

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Среќна Нова година дечки! Да ме живи, здрави и убави, а другото ќе си го заработиме!

Тенќу за среќата што ни ја давате. Претенќу за финансиската поддршка...

Зад нас се одлични 12 епизоди, и ни остануваат уште двапати по толку до летото. Доколку сте пропуштиле некоја епизода (особено, 12тата, веселата,... онаа кај што пиеме Газоза© ) трк на http://yt.gg.mk

Пишете по другарки да направат шер и фалоу на http://tv.gg.mk, а вие кои немате направено, направете subscribe за да се вклучите во гејминг револуцијата.

Уживајте во богатата новогодинешна програма по нашиве телевизии кои отсекогаш поштуеле и гаеле култура за ретро филмови (кои секако се најавуваат како премиера).

GG, и се гледаме во понеделник!

characters.jpg

пмс: Оставете коментар колку од карактериве на сликата погодивте!

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Најтазе епизода директно од визбата на GGTV. Епизодата 13 носи информации околу новините во гејмингот, поголемите гејминг и ИТ фејлови на 2015та и рецензии на Escape from Tarkov и Grim Dawn.

Плеснете едно божиќно сабскрајбче на http://tv.gg.mk

GG

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Навали народе!!! Свежа епизода на најгледаното гејминг шоу во универзумот!!!
Топ кауч игри за вашите собиранки, рецензии на Unravel и Firewatch, дискусија за случувањата во Собранието и законот за Е-Спорт Федерација, како и актуелни теми и дешавки од светската гејминг индустрија.
Задолжително прегледување, шерување, лајкање и нормално сабскрајбање.

Фала ви што сте дел од македонскиот гејминг,
GG

View: https://youtu.be/pGHVXA8J8rE

И да, за ќотек сме, пропуштивме еден куп епизоди да постираме па еве линк од плејлистата па видете што сте пропуштиле вие - https://goo.gl/IOf5sK

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
ОПШТОНАРОДНА ВЕСЕЛБА ОД МАСОВНИ ПРОПОРЦИИ!

Новата епизода ГГ е објавена на доленаведениот линк!
Зборуваме за најјаките тепачки игри низ историјата во светот и пошироко! На гости ни е царот на тепачките игри кој ни докажа колку во суштина појма немаме - ФиЏи!

Не заборавајте да направите Сони и Шер!
С'с љубав. GG кру!

toshex

the fool
18 септември 2013
6.578
8.228
Мелмак
Леле како ми е криво шо ја испуштив у живо емисијава. Тематиката е баш моја област, нинтендо :)

Баш завчера купив ново DS (среќичка, ново најдов) за да му прави друштво на 3DS-от.

Иначе ја гледам на реприза, топ е емисијата и топ информации и дискусија за SWITCH.

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Нова епизода за GG... и Америка. Eпизода полна со интриги, препукувања и откривање тајни...
Правиме рекап на BlizzCon 2016, и рецензии на Call of Duty: Infinite Warfare, Owlboy и Skyrim remastered.

View: https://www.youtube.com/watch?v=_jhNx1Se9rQ

Претходните епизоди ги имате на https://www.youtube.com/playlist?list=PLGssD28wUM-4vD6ZTWpzfURYb3AHUjQ8V

Направете сабскрајб, шер, лајк, итн...
GG!

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно