Договорено.)
@Ticklah ? Заинтересиран/на ?![]()
Lenovo IdeaPad Gaming 3 -15ARH05, црна
Shenim: Tastiera te pjesa numerike ka disa simbole ceke. Ndersa, Microsoft Office eshte ne verzion provues ose nuk eshte i instaluar fare. Ky laptop...gjirafa50.mk
Оваков лаптоп нов за 32,990 нема да најдете никаде.
Holy fucking shit. Тоа е мислењето, ништо друго.Prime days на жирафата
![]()
Процесор AMD Ryzen 9 5900X
Описот се обработува, во меѓувреме можете да ги видите техничките спецификации или да контактирате во разговор, е-пошта и месенџер за повеќе детали. Ви...gjirafa50.mk
Напумпана цена и демек огромен попуст..Prime days на жирафата
![]()
Процесор AMD Ryzen 9 5900X
Описот се обработува, во меѓувреме можете да ги видите техничките спецификации или да контактирате во разговор, е-пошта и месенџер за повеќе детали. Ви...gjirafa50.mk
Што и фали на ценава ? Од ЦУ да порачаш 24К ти испаѓа . Сосема реална ниска цена.
Погледнете го атачментот 114915
Мислењето е автоматски споено:
Ах шо неам пари у моментов...
Погледнете го атачментот 114916
Ааа тоа... Не го прочитав тоа
Кому му треба - не му сметаат 30W повеќе. А за апгрејд се знае - само 5800Х 3Д. Двојно поголемиот кеш што го содржи двојно подобри перформанси вади во одредени игри и апликации. Невидено досега реално...многу струја троши овој, ќе чекаме на наредна серија 7000 за апгрејд.
Си противречиш со секоја реченица. Или ти сметаат трикови или не ти сметаат. Еве Computer Universe не се служат со вакви трикови и од цел свет нарачуваат од кај нив.Све додека дават добри попуст цени, искрено не ми смета тоа напумпана. Ми смета начинот на Сетек пример што X производ е 3,990ден редовна цена, една денела пред промо го качуват на 4,690ден и после ПОПУСТ цена го продават 4,190ден. Има разлика на пумпањето од Жирафа и Сетек пример. Не ми се свиѓа ни ова ни тоа, но мора така, многу мала група потрошувачи, односно ИТ ентузијасти само следат цени редовно и знаат колку вредат произвдите. Другите гледат процент наламување, и баш ради тоа секогаш ќе има вакви маркетинг трикови.
![]()
Слушалки Logitech G733 Lightspeed, црна
Слушалки Logitech G733 Lightspeed, црна nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Истите се 10,990ден во Анхоч, малце се скапи слушалките ама вредат.
Дада, за париве мислам дека вреди. Баш сега гледам истите во Анхоч се 40+@Ticklah ? Заинтересиран/на ?
Note: The numeric keypad has some Czech symbols. Whereas, Microsoft Office is in trial version or is not installed at all. This laptop is equipped with excellent features. It is powered by a 6-core AMD Ryzen 5 processor running at a frequency of 3GHz to 4GHz. The processor is complemented by 8GB of DDR4 SODIMM RAM. The 512GB SSD M.2 PCIe NVMe hard drive serves the data. Optical disc is missing. Image data for the 15.6 " IPS screen with a Full HD resolution of 1920 x 1080 pixels is provided by the NVIDIA GeForce GTX 1650 graphics card. The laptop offers 2 x USB 3.0 / 3.1 / 3.2 Gen 1 Type-A, 1 x USB 3.1 / 3.2 Gen 2 Type-C, HDMI, RJ-45. There are also wireless interfaces Wi-Fi ac and Bluetooth 5.0. Also, the laptop has a blue backlit keyboard. The chassis of the laptop is made of plastic.
Сите им се такви, не ги рецкајте прешкртаните цени воопшто, само таа што е моментално цена е релевантна, значи тротинетот е реално 2000 денари поефтин.Овој беше 22.000 во ми стор тука. Малце ја дувнале ценава
Што е ок во оглед на потрошувачка на тротинетовСите им се такви, не ги рецкајте прешкртаните цени воопшто, само таа што е моментално цена е релевантна, значи тротинетот е реално 2000 денари поефтин.
Зделките на ѓирафата се расипале или така ми се чини![]()
Ping @Ticklah !Лаптопов е предобар дил...Погледнете го атачментот 114962
По ова што гледам, мислам дека ќе има некој добар попуст на MX Master 3S. Fingers crossed.
![]()
Лаптоп Lenovo V15 G2 ITL, 14 ", Intel Core i3, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel UHD Graphics, црн
И лаптопот искрено е предобра цена.