Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ethereum

bLaCk AnArChY

hello world
13 јуни 2017
103
227
.
bfd254f02858fc812ac7400fe4a9711c.jpg

Испратено од SM-G950F преку IT.mk форум апликација

VladimirB

read-only
24 јули 2017
5
4
Здраво на сите! Дајте идеа како најпедантно да се уновчат етерите во МКД. Дел од дебитните картички ги скинаа па треба да бидеме креативни сега :)

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Чисто информативно, што OS користите? Размислувам за префрлање на ETH OS, слушам дека е доста постабилен од прозорецов.

И

Избришан член 18474

Гостин
Се плаќа 2 долари на месец овде не се плаќа за првите 3 така што имам комбинација така :)

И

Избришан член 18474

Гостин
Имаш xubuntu за нула долари, ама упм е да се намести

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Simplemining не одговара оти нема вифи, јас преку вифи терам...
Hiveos нр можев да го логирам нешто јузерот, ке мора да се помачам со него пак...
Ова прозорецов многу ме зафркава нешто ап драјверите...

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

StalkeR

poweruser
5 декември 2009
5.517
6.741
Знам, али морам вака барем засега... Не ми се бушат ѕидови да пуштам мрежен кабел... :/
Инаку вифи не управив таму, ке морам со лан изгледа...

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

И

Избришан член 18474

Гостин
Екстра е Берни Медоф не им е рамен :)

Valsorim

hello world
6 декември 2016
60
133
Zdravo na site :) Zavchera zemav rig i pochnav so kopanje ama imam nekoi nejasnotii kako vie postarive kopachi se snaogjate so unovchuvanje na valutive u zemja so eden ton restrikcii, pa ako ne vi e problem da spodelite bi vi bil blagodaren.
Vidov opcija kaj sho pari na raka - ethereum na wallet, se naogjash na telegram grupa i si se dogovarate. Toa e se ok, ama shto se sluchuva koga bi imalo naglo pokachuvanje na valutata ( primer od 100$ na 1000$ vo rok od 6 meseci karikiram ), togash site prodavaat a nikoj ne bi kupuval. Kako u ovoj sluchaj e najconvinient da se prodade eth? Odejki vo Kosovo na crypto ATM?

goranzoran

poweruser
21 јануари 2011
3.316
2.808
скопје
Zdravo na site :) Zavchera zemav rig i pochnav so kopanje ama imam nekoi nejasnotii kako vie postarive kopachi se snaogjate so unovchuvanje na valutive u zemja so eden ton restrikcii, pa ako ne vi e problem da spodelite bi vi bil blagodaren.
Vidov opcija kaj sho pari na raka - ethereum na wallet, se naogjash na telegram grupa i si se dogovarate. Toa e se ok, ama shto se sluchuva koga bi imalo naglo pokachuvanje na valutata ( primer od 100$ na 1000$ vo rok od 6 meseci karikiram ), togash site prodavaat a nikoj ne bi kupuval. Kako u ovoj sluchaj e najconvinient da se prodade eth? Odejki vo Kosovo na crypto ATM?
Имаш на форумов тука тема за трговија.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно