Уф фала богу и нешто да има кај нас да се купи (како што читав многу мали количини али..) како и да е ако порачувам од аромаши дали прават проблем на царина поради течностите итн@Nick192 Ти беше без никотин, така? За тебе е лесно, лови ВГ и ПГ по Амбрелите, кај нас се релативно поволни (не се поволни, ама транспортни трошоци од странство кинат). Бараш 3 или 4 пати повеќе ВГ од ПГ. Воопшто не е важно како ги миксаш, пробувај различни комбинации (мнозинско ВГ) и сам ќе видиш. ПГ носи вкус, ВГ дава облаци. Не може да биде опасно. Немој да се зезнеш да пробаш никотин, повеќето овде се каеме што некогаш во живот сме пробале никотин.
Ароми можеш за проба и од Амбрела, скапи се, ама веднаш ги имаш, од таму Flavour Art се квалитетни, а нивните ароми така-така (не ни знам многу за нив). Или вака (линковите). Арома дозираш околу 4% или повеќе затоа што нема никотин да го „врзе“ вкусот, а и мнозинско ВГ е.
Исто од Аромаши можеш да нарачаш и ВГ и ПГ ако не најдеш тука, тоа е најповолно од странство.
Од Фастек се скапи (ги вклучуваат транспортните трошоци во цената) и ич не се исплати за чист ВГ/ПГ.
Уф фала богу и нешто да има кај нас да се купи (како што читав многу мали количини али..) како и да е ако порачувам од аромаши дали прават проблем на царина поради течностите итн
:hay: ...значи не дај боже некој да се намачка со кремови од вкусни ароми, жив ќе го изедат деците.Sen. Schumer wants a federal ban on Juul e-cigarettes, which come in flavors like whipped cream and grape, because he says those flavors lure kids to use the devices.
Што ке кажеш за ова? И ништо не ми фали
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден