Уф фала богу и нешто да има кај нас да се купи (како што читав многу мали количини али..) како и да е ако порачувам од аромаши дали прават проблем на царина поради течностите итн@Nick192 Ти беше без никотин, така? За тебе е лесно, лови ВГ и ПГ по Амбрелите, кај нас се релативно поволни (не се поволни, ама транспортни трошоци од странство кинат). Бараш 3 или 4 пати повеќе ВГ од ПГ. Воопшто не е важно како ги миксаш, пробувај различни комбинации (мнозинско ВГ) и сам ќе видиш. ПГ носи вкус, ВГ дава облаци. Не може да биде опасно. Немој да се зезнеш да пробаш никотин, повеќето овде се каеме што некогаш во живот сме пробале никотин.
Ароми можеш за проба и од Амбрела, скапи се, ама веднаш ги имаш, од таму Flavour Art се квалитетни, а нивните ароми така-така (не ни знам многу за нив). Или вака (линковите). Арома дозираш околу 4% или повеќе затоа што нема никотин да го „врзе“ вкусот, а и мнозинско ВГ е.
Исто од Аромаши можеш да нарачаш и ВГ и ПГ ако не најдеш тука, тоа е најповолно од странство.
Од Фастек се скапи (ги вклучуваат транспортните трошоци во цената) и ич не се исплати за чист ВГ/ПГ.
Уф фала богу и нешто да има кај нас да се купи (како што читав многу мали количини али..) како и да е ако порачувам од аромаши дали прават проблем на царина поради течностите итн
:hay: ...значи не дај боже некој да се намачка со кремови од вкусни ароми, жив ќе го изедат деците.Sen. Schumer wants a federal ban on Juul e-cigarettes, which come in flavors like whipped cream and grape, because he says those flavors lure kids to use the devices.
Што ке кажеш за ова? И ништо не ми фали
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден