MikickoHC
user
Колега рака на срце ама се висмек? Не... и фали најдоброто rx200s
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Колега рака на срце ама се висмек? Не... и фали најдоброто rx200s
Кумац јас прв допир со мој дна освен 40w c2d1 167W беше УоУ! Одма уште еден ист и со 3батерии c3d1 и веќе кинезарија тешко. Освен ова само да го стават на мениОва е сосема доволно да SBody VapeDroid C2D1 167W биде во мојот арсенал со првиот поголем попуст.
tnx @Metuzalem
Мислам дека е нивни некој врти демек јихи ама незнам. И така не користам температурна заштита. Битно е да е добар а смоант до сега не потфрлиаКој чип го има Cylon 218w?
Имаат.Така беше во неделата нарачавме денес има тракинг и се мрднада добијат на лагер и ќе се земи $55.88 Authentic SBody VapeDroid C2D1 167W VW TC APV Box Mod - 1-167W / 2*18650 / zinc alloy at FastTech - Worldwide Free Shipping
167, ни јаде ни пие. тенќу.
Чипот им се вика ant218 v2 ( втора верзија ) првата верзија ја има во Charonot и морам да кажам одлично се покажа до сега посебно ме изненадува бидејќи одма распалува со други модови знам да дувнам 2-3 пати дур да загрее кај шаронот тоа не го правам. Е сега оваа е понапредна верзија со колор екран и со + опции. Сепак останува да видиме вака на изгледа ептен убаво модче. Исто @Chicco69 го има шаронот. Ајде чичо потврди или негирај.Кој чип го има Cylon 218w?
Да ве прашам сите вака колективно, груба математика, кој од вас имат заштедено од ко непушит и колку?
Јас ко ќе размислам подобро сигурно немам па ме интересира за вас.
Едит: здравје не мешаме.
Колега, за штедење не сум мислел зоштп се навлеков на купување опрема и ароми и концентрати.ама 3 год не пушам тоа е најбитноОколу 1000 месечно ми испаѓа
Грубо, Ја, поприлично...Да ве прашам сите вака колективно, груба математика, кој од вас имат заштедено од ко непушит и колку?
@JovanKrstevski1Иако е тешко да се каже и да се земе се во предвид, грубо мислам дека заштедувам 30% одошто кога би купувал тутунски, со тоа што јас терам со два мода и 3-4 атомизери. Доколку се работи за ентузијасти со неколку мода и атомизери тие 30% се губат дури и се фаќа и поскапо од тутунските.
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден