MikickoHC
user
За плава боја танкови и супермен знакчиња на гумички,стикери имам ставено вето пред некоја година.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
За плава боја танкови и супермен знакчиња на гумички,стикери имам ставено вето пред некоја година.

Некој со посвежо искуство!
Колку моментално патува пратка од FT со Хонг Конг пошта, моментален статус имам:
(Hong Kong, HONG KONG AIR MAIL CENTRE, Insert item into bag (Otb).
tnx
Последнава пратка ептен ме изненади. Од набавка во ФТ до Скопје за 7 дена. А, еве ја и нарачката ... стигна SXK КФ Прајм. Без логоа е, освен изгравирано SXK на базата. Првичен впечаток ... нешто посилен ТХ од кф мини в3 и поизразена арома. Дојде релативно чист од машинско масло иако се чувствуваше миризба, така што доби добро бањање. Можрби најголем напредок од SXK клонот на в3 мини што го имам е стабилен проток на воздук. Кај в3 мини постојано се менува иако пробав со 3 различни штравчиња, од кои и со автентично (си нарачав автентичен резервен кит од 123liquids.com ).Некој со посвежо искуство!
Колку моментално патува пратка од FT со Хонг Конг пошта, моментален статус имам:
(Hong Kong, HONG KONG AIR MAIL CENTRE, Insert item into bag (Otb).
tnx
Okolu 2 nedeliМене денес ми стигна, шипната на 23ти ноември.
Гуру, вака кога ме фаќа криза или со лисици за радијатор или да се пуцне нешто.Друго чаре нема. Последно у неделата пуцнав Zeus тој грчкиот превара бог.@Bambuca Само што го пропушти (завршен е, проверив). Јас не знам за друг...
@MikickoHC Аман бе... :hay: Јас сум среќен кога немам што да порачам (остануваат повеќе пари за други работи).

Имам два c2d1 и еден c3d1. Така да Колега може би да пуцнам еден или некој друг, зш секоја промена е добродојдена. А ова вака кога сабајлечки кога ќе ме лупне криза нема лек.@Bambuca
Толку поусти имаа минатиов период, а ние дојдовме во ситуација да бркаме купони од Inawera. За утеха, не си единствен. :innocent:
"POTV" работи и дава 10%. Мене ми е полна корпата, само да се решам едно пињау да направам.
Погледнете го атачментот 60541
Злотата варира меѓу 14.4 - 14.7 денари, зависи од денот. Шишенцава од 100 мл се значајно поевтини, па излегува под 100 ден. за 10 мл. Само не се купува било која арома во толкава количина...
@MikickoHC
Друже одмори малку, еве каде е Нова Година. На 1-ви Јануари ќе има 20% попуст во ФТ, па сите ќе пуцаме. Ќе пуштат и 10 - 15% за католички Божиќ ако ептен не можеш да додржиш.
Ај да немаш атомајзери, да те разберам. И подалеку од SBody VapeDroid, остај нешто и за нас.
"Ваља то поделити са остацима" :hay:
Да и мене ми кажаа дека иста плоча и чип користат сите,само нивното куќиште и 510 конекторот бил многу поквалитетни од повеќето кој користат пластика и лош 510 и ценава била спуштена ради конкуренцијата. А пред една недела го дадов балрог со 26650 батерија што беше одлична. Моја грешка.Ако имаш квалитетни 26650 батерии, нивниот братучед (убедливо најевтина ДНА 75). Или зелениот.
Може и да чекаш попуст, ама да не ги снема до тогаш.
Шпекулација: Сите овие братучеди (SBody VapeDroid) не се распродадоа одамна затоа што фирмата има договор со Еволв, кој истекува наскоро и затоа спуштаат цена. Така некако читав.
Сум порачал 100мл од 555ката во Мај и веќе е преполовена. Ако добро ја изрекламираш кај луѓе што не сакаат слатки манџи, се троши многу брзо. За траење ич не му бери гајле, ќе се "испушит".100мл тутунска арома... па то е 4 кила, браос, кој мж ќе ја испушит. Колку време трает од ко ќе ја отвориш?
Може да биде и 3 кила, зависи на колкав процент ја правеш, јас ги дозирам на 3% до 3,5% овие тутунски.100мл тутунска арома... па то е 4 кила
O Sefe eve SBody DNA250 mal ete go do minikinV2. 167W 51$ podobro zdravje.има некој серпент СММ или сирена в2, немам купено мод 6 месеци и мора да потрошам 100 еур до нова година иначе ќе паднам на зарек. И кажете најмал мод со 2 батерии не мора дна може и кинезарија, да е добар и мал прио.
како големо провфесоре или слика лажи?
Ај утре имаме слободни активности на дневен ред па може да поминеме да го видиш ин ливеO Sefe eve SBody DNA250 mal ete go do minikinV2. 167W 51$ podobro zdravje.![]()
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
Extralink Bicycle Scooter Cover, Corrosion and UV Resistant, 200x100 cm, Gray
250,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 100x110x26mm, adj.angle 15deg, max.1.5KG, WBBA02
540,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD RED PLUS NAS 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD40EFZZ
11.650,00 ден
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден