MikickoHC
user
Колега рака на срце ама се висмек? Не... и фали најдоброто rx200s
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Колега рака на срце ама се висмек? Не... и фали најдоброто rx200s
Кумац јас прв допир со мој дна освен 40w c2d1 167W беше УоУ! Одма уште еден ист и со 3батерии c3d1 и веќе кинезарија тешко. Освен ова само да го стават на мениОва е сосема доволно да SBody VapeDroid C2D1 167W биде во мојот арсенал со првиот поголем попуст.
tnx @Metuzalem
Мислам дека е нивни некој врти демек јихи ама незнам. И така не користам температурна заштита. Битно е да е добар а смоант до сега не потфрлиаКој чип го има Cylon 218w?
Имаат.Така беше во неделата нарачавме денес има тракинг и се мрднада добијат на лагер и ќе се земи $55.88 Authentic SBody VapeDroid C2D1 167W VW TC APV Box Mod - 1-167W / 2*18650 / zinc alloy at FastTech - Worldwide Free Shipping
167, ни јаде ни пие. тенќу.
Чипот им се вика ant218 v2 ( втора верзија ) првата верзија ја има во Charonot и морам да кажам одлично се покажа до сега посебно ме изненадува бидејќи одма распалува со други модови знам да дувнам 2-3 пати дур да загрее кај шаронот тоа не го правам. Е сега оваа е понапредна верзија со колор екран и со + опции. Сепак останува да видиме вака на изгледа ептен убаво модче. Исто @Chicco69 го има шаронот. Ајде чичо потврди или негирај.Кој чип го има Cylon 218w?
Да ве прашам сите вака колективно, груба математика, кој од вас имат заштедено од ко непушит и колку?
Јас ко ќе размислам подобро сигурно немам па ме интересира за вас.
Едит: здравје не мешаме.
Колега, за штедење не сум мислел зоштп се навлеков на купување опрема и ароми и концентрати.ама 3 год не пушам тоа е најбитноОколу 1000 месечно ми испаѓа
Грубо, Ја, поприлично...Да ве прашам сите вака колективно, груба математика, кој од вас имат заштедено од ко непушит и колку?
@JovanKrstevski1Иако е тешко да се каже и да се земе се во предвид, грубо мислам дека заштедувам 30% одошто кога би купувал тутунски, со тоа што јас терам со два мода и 3-4 атомизери. Доколку се работи за ентузијасти со неколку мода и атомизери тие 30% се губат дури и се фаќа и поскапо од тутунските.
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден