@kremaАко веќе зборете за алиен, па дајте SKU да го видиме Alien, а богами и он нас
Ваљда треба да се проба![]()
Колега,си имаш мака со нашиве мангупи.Не сум меродавен да кажувам,но ако тоа што е во пакетот ти е вредно,земиго,или и да го вратиш на колибата незнам како би идело. Дали би те рефундирале или што и да е да е на твоја страна.@krema
Ти понудив линкови од тоа што ми беше "при рака" во моментот. Еден е од ГБ, не се сите од колибата. Во ФТ ретко "искачам" последниве месеци. Зошто? Едноставно моите пари повеќе вредат на други места.
Што се однесува за колибата, многу малку е промовирана во однос на тоа колку заслужува. Зделките што ги правев во ГБ и ФТ во минатото и мислев дека супер сум поминувал, личат на буржујско расфрлање во споредба со колибата.
Незнам колку пати до сега му се заблагодарував на @Metuzalem што ми ги отвори очите и прошири видиците пред нешто повеќе од месец дена...
Единствен проблем врзан со колибата што го имам во моментов, е да се откажам од еден позамашен пакет од кај нив поради нашиве празноглави, интелектуално сиромашни царински службеници. Прават се за да не го подигнам пакетот. Имам уште неколку дена, ама моменталниот став ми е да го оставам да го вратат и да поклонам 1150 ден. на колибата, него да платам 3000 ден. измислени давачки на лепенкиве во царина.
Ќе напишам нешто повеќе наредниве денови, само да помине ова "царинско" лудило.
Памукот што доаѓа со него е да не го дадеш ни на поклон ама за лак од нокти симнување врши одлична работа@krema
Kумац,овој најдобро легна sku:4581506 ова 5835106 и други готови пали вози се добри.Ама тој првиот е обавезен.Во пакувањето има и ролна памук,кој на некој му се допаѓа на некој не. Како и да е Број 1 е и памукот е само Плус.
Sent from my C6603 using Tapatalk
. Веќе имаш проблем со колибата!Единствен проблем врзан со колибата што го имам во моментов, е да се откажам од еден позамашен пакет
хехехе морав да барам што значи OCDЈас пошто сум OCD
Ај да прашам ваше искуство.
Сите ние вејпаме пре компјутери, па какви ви се кукиштата одвнатре, дали ви се појавува мрснотија по зидовите, дали имате некои промени во перформанси на кулери и.т.н...?
Puff![]()
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден