Ace Lud
Баниран/a
Не се нервирај утре кога ке си слободен или помини или ке поминам и ке ти дадам жица. Не е убаво комшија да ми се нервира за овие работиНе знам каде е проблемот
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Не се нервирај утре кога ке си слободен или помини или ке поминам и ке ти дадам жица. Не е убаво комшија да ми се нервира за овие работиНе знам каде е проблемот
Од лично искуство таа жица не ја купувај повеќе. Имав 26ка и во едно метро на некое место е подебела,на друго потенка,и мене ме зезаше.Не знам каде е проблемот
Каква SS да земам во иднина?Од лично искуство таа жица не ја купувај повеќе. Имав 26ка и во едно метро на некое место е подебела,на друго потенка,и мене ме зезаше.
Sent from my C6603 using Tapatalk
Провери гумицитеИсто имам проблем кога го надополнувам кајфунот со течност, кога го ставам капачето ми протекува од стаклото односно од просторот меѓу стаклото и металот*noob*
Исто имам проблем кога го надополнувам кајфунот со течност, кога го ставам капачето ми протекува од стаклото односно од просторот меѓу стаклото и металот*noob*
Имаш спој некаде, или не ти е оладен грејачот.Колку оми би требало да вади?
26 AWG пишува на нејзе мме..
Баталете клептони пробајте алиен е сега ке ви бара барем 50вати ама како што кажувате задоволството си има цена.Клептон си е клептон![]()
Не го одморив Аmmit. Купен само што се појави во продажба.Стандард греач алиен 4-5ома,и не е одморен. Буквално душа вадење. Сега го чекам новиот да ми падне во раце.@Astraion
Монтирај ги твоите клептонки во Ammit single deck за да ја запознаеш вистинската ренесанса.
Човек учи додека е жив.
Предупредување: очекувај зголемена потрошувачка на манџа - задоволството си има своја цена.![]()
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден