naj jako mi e na fifata (fifa08) ... koga mavas sloboden udar...ne treba nisto da pravis, samo ostavi go polovina minuta, sam ke sutne i obavezno vo gol ke vleze.. nema promasuvanje, 100% siguren gol ti e.. ako saka i od 50m neka mavahahaha
nemam videno nesto poglupo zimi se![]()
Ете зашто не играм Fifa![]()
Nema vrska, ne mora da znaci, moze da se sluci i da promasi... jas ja igram, znam kako sutiraat.
:bye1:
Nema vrska, ne mora da znaci, moze da se sluci i da promasi... jas ja igram, znam kako sutiraat.
:bye1:
Кога зборуваме за FIFA 08.Едно прашање.Од каде да ја извадам?
Од http://www.download.com/ треба да чека 4 часа.
Кој играл подолго време фудбалче знае дека PES е Nr.1 и нема замена(сега за сега). Уште кога првпат излезе за PS1 се собиравме по станови и куќи а богами и по играчници и правевме турнири по цели денови. Од тогаш па се до денес работите се немаат сменето.....ако сакаш да искршиш некого во фудбал и да се знае кој е поголем MAESTRE го викаш на дуел во PES. Можда има FIFA некои подобри опции ...а можда има и малце боља графика, ама има невозможно лоши покрети кои се против сите закони на физиката. Пази сега ...скокаш од место без залет или одраз а башка и не е важно каде си свртен...и леташ така околу 2.5 метри у ваздух и праиш маказа....А башка да не правам муабет за игривоста.....жива тапа.
Е сега правило број 1...фудбал на тастатура не се игра. Ако више играш на PC се игра со gamepad. Јас лично играм со контролер од Play Station 1 уклучен на PC со адаптер.
А успут да кажам дека ако не ми е битна возбудата и забавата а ми е многу битна графиката нема да играм ни PES ни FIFA ......туку ке ставам еден огромен плазма HD телевизор со димензии 4:3 метри и ке пуштам на некоја конзола да играм.....ШАХ........
Konami си е Konami
koj ti rece deka ne se igra... 100 pati sum podobar na tastatura od kolku na gamepad.
ti davam prednost 2:0 ti so gamepad ja so tastatura pa da vidis kako se igra)
Druze ....koga sakas i kaj sakas....samo prednost ke ti dadam jas na tebe ....zasto epten sum dobar.......da receme 0:5 e dobra prednost za tebe![]()
Konami definitivno!!! Deka bea EA koga KONAMI imaa dobri fudbalcinja... Pravea Fifa sra**... KONAMI se definitivno najdobri za fudbalce ali EA Sports imat drugi dobri igri.
EA SPORTS nemaat dobri igri zatoa sto se opredeleni da rabotat samo sportski igri.EA GAMES imaat dobri igri zatoa sto pravat se sto ke im tekne(nekogas imaat promasai ama dobri se),ako gresam ve molam popravete me ,nema da se lutam.
nema logika ova... sto ima veza ako pravat sportski igri, ako moze na konami da im uspeva, ke moze i na ea sports.. samo toa ke se sluci koga ea sports ke posveti poveke vnimanie na gameplay a pomalku na gluposti
nema logika ova... sto ima veza ako pravat sportski igri, ako moze na konami da im uspeva, ke moze i na ea sports.. samo toa ke se sluci koga ea sports ke posveti poveke vnimanie na gameplay a pomalku na gluposti
Јас сонувам за денот кога ЕА ке го купи Конами па да заиграм еден добар фудбал со убав изглед.![]()
Јас сонувам за денот кога ЕА ке го купи Конами па да заиграм еден добар фудбал со убав изглед.![]()