Kajsibebraat
user
- 1 април 2012
- 1.480
- 982
а има на дота нешто како ranked гејм мод?
Грешка си, пред некој пач го бафнаја на 300дмг.divine rapier, +250 демиџ
Кога ми треба burst пре би dagon + etherial. Ем антикери ем нема опасност за throwја би го направил у сериозна партија, или например ако се губиме и ако треба брзо да се убијат некои мети, поефикасно од тоа нема, само секако да не е само рапиер у инвентар
Во такви ситуации не би му спојувал на танкер пошто главниот удар паѓа на него нели, само нa некој кој треба да удри од позади грб... Рецимо Рики, Nyx, Traxex или евентуално Templar Assassin(и др. такви).да ама некогаш дивајнот во тесни ситуации може да биде game-breaking, ако е тоа единствена опција за победа, ризик е али сепак...
Во такви ситуации не би му спојувал на танкер пошто главниот удар паѓа на него нели, само нa некој кој треба да удри од позади грб... Рецимо Рики, Nyx, Traxex или евентуално Templar Assassin(и др. такви).
check this out nowИнтересна ствар
Али зашто ако омилен херој ти е Кентаур, имаш слика од Воид?
Иначе што толку го правело Кентаур јак кога го додале во Дота2?
Баш ме интересира![]()
steam & Dota 2 inviteдали некој може да ми каже,што ми треба за да играм дота 2?
стим и некој да ти ја гифтне (дај ми ник на стим по пп и ке ти ја гифтнам)дали некој може да ми каже,што ми треба за да играм дота 2?
ејј фала многу поштуем,сеа ке направам и ке ти пишам.стим и некој да ти ја гифтне (дај ми ник на стим по пп и ке ти ја гифтнам)
мислам дека е автоматски наместено со маусот ? само иди на кревете од екранот, ако не е тамо тогаш е во опциите па во гејмплеј сигурноај кажете ми како да наместам,да мрдам со маусот лево десно,горе доле место со тастатурата пошо е ептен шит![]()
хахаха добро профидобар твик за нубците
во сетингс наместете си да ги гледате иконите на играчите на мапа, да немора да ги барате како поголеми црвени / зелени точки на истата
наместете си ги стварите од inventory на 1,2,3,4,5 или на g kopcinjata ако имате logitech / x7 тастатура.
пробајте и бидете подобри.
добри местења и туторијали за играње со херои овде![]()