goranzoran
poweruser
1 btc на продажба
се надевам не ги продаде одма сега вредат 2х повеќе ...Господ здравје да им даде на Uniswap, пред еден месец имав еден шиткоин и сакав да го шитнам за некој долар на Uniswap и денеска глеам бум Uniswap airdrop за сите што имале направено swap пред 1-ви Септември, ме почастија со 1,500 долари, ако има некој користено Uniswap пред 1-ви Септември нека побрза да се почасти.
Повеќе инфо на:
Ethereum: Uniswap airdrops 400 UNI to all users worth $1,200
Не ги продадов, си легнав со 1500$ се разбудив со 2300$.се надевам не ги продаде одма сега вредат 2х повеќе ...
Кога? Прашањето е поточно сега да се продаде или да се почека уште малце?Ќе го стават на фјучурс ќе го дупнат до нула.
Абе за тебе нема збор, се е јасно. На коин што е креиран претходниве 24 часа ти успеа не фундаментална туку техничка анализа да му направиш, инаку Пабло, само ме интересира колку пари месечно трошиш на ластикца.Слушај другар јас се базирам на техничка анализа, не се базирам на фундаментална анализа и среќа. Овој месец сум 80% нагоре. Нема што повеќе да дискутирам.
3000e се доволни за нови графички 5700xt , рејзери за нив. А останатите делови половни. Ако планираш да вложуваш пиши ми во порака ке направеме некоја понуда за тебе.Добар ден добри људи.
Имам желба да станам крипто рудар. Концептот го разбирам, деталите не баш, ама ќе ги испеглам за кратко време.
Ако има некој волја да ми помогне со неколку прашања.
Дали 3000 до 4000 евра ќе се доволни за солидна машина?
Има ли достапен хардвер во државава за таква машина? Знам едно време графички немаше ни за лек.
За колку време би се ископала првичната инвестиција?
Исто така добредојдени би биле било какви други совети од поискусните копачи.
Благодарам однапред.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден