goranzoran
Unstoppable
2 бтц
-1$ фии помалку за се што нуди Пане.
-1$ фии помалку за се што нуди Пане.
Изменето од модератор:
Останати уште 0.3 ЕТН за со -2% .Се продаваат 10.7 ETH без fee. Локација Скопје.
Bump I za vikendot bez ddvПродавам USDT без фи наредни 24 часа.
О мај гад. Прв пат гледам ваков сајт на македонски, а на латиница. И после како да купам од кај овие?
И ја тоа се чудам, зарем толку е тешко да се напише на кирилица?О мај гад. Прв пат гледам ваков сајт на македонски, а на латиница. И после како да купам од кај овие?
xDVerifikacija ima dva čekori. Prvo neophodno e da se logirate i vo pagjačkoto meni pod vašeto ime, koe se naogja vo gorniot desen agol na ekranot, ja odberete opcijata ‘Verifikacija’. Prviot čekor e verifikacija na vašiot mobilen telefon. Vtoriot čekor e verifikacija na ličnite dokumenti i pritoa neophodno e da ispratite slika od vašiot pasoš ili dvete strani od ličnata karta ili pasaport so jasno vidlivi podatoci. Našite operatori gi proveruvaat dokumentite, ako e sè vo red, go završivte procesot na verifikacija
Јас имам купено повеќе пати од ЕЦД и нема никаков проблем, само имаат малку висока провизија од 5%. Тоа е српска менувачница за крипто валути.
Да? можеш да ја опишеш малце процедурата што како иде?Јас имам купено повеќе пати од ЕЦД и нема никаков проблем, само имаат малку висока провизија од 5%. Тоа е српска менувачница за крипто валути.
Едноставно е, се регистрираш (мислам дека требаше и верификација), кликаш на купи бтц или етх или што сакаш да купиш, ја впишуваш адреста...уплатата се врши на жиро сметка со ПП30 налог (можеш и онлине), ќе добиеш подадоти за пополнување на уплатницата (обрати внимание на шифрата за плаќање да биде точна инаку нема да пројде)...и доколку е во работно време ги добиваш коините за 20 мин.Да? можеш да ја опишеш малце процедурата што како иде?
Некако гледајки им ја МК страната, доста небулози се наоѓаат.
Конкретно ме интересира кои начини на уплата ги прифаќаат?
p.s. Купувам USDT/USDC, од 1000$ нагоре. Пишете ПП со понуда и услови.
Auuu komplikacii , zasto ne kupuvate od lica sto prodavaat kripto so odreden procent i oci u oci??Едноставно е, се регистрираш (мислам дека требаше и верификација), кликаш на купи бтц или етх или што сакаш да купиш, ја впишуваш адреста...уплатата се врши на жиро сметка со ПП30 налог (можеш и онлине), ќе добиеш подадоти за пополнување на уплатницата (обрати внимание на шифрата за плаќање да биде точна инаку нема да пројде)...и доколку е во работно време ги добиваш коините за 20 мин.