Избришан член 18474
Гостин
Ако најдеш некој познат од ЕУ може тој да ти извади иначе не можеш.
Можеш да извадиш, има и достава до дома во град скопје или на трансакциска надвор од скопје. Ако си заинтересиран пиши ПП.Тоа значи дека како МК државјанин не можеш да извадиш крипто моментално?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ако најдеш некој познат од ЕУ може тој да ти извади иначе не можеш.
WTF?
Оти море дерово со саати праи рикавери?Погледнете го атачментот 87241
Од deroproject/dero_gui_walletОд кај го најде ГУИ-во за десктоп? Колку што знам нема нема официјална десктоп верзија, само веб валетот вграден во даемонот.
Имаше форк од пред месец два, провери дали си на најнова верзија.
Преку прелистувач испадна најбавна, гуиво е второ а победник е cli.Мислам дека е стар тој валет. Направија универзална верзија преку бровсер. Користи cli верзија како алтернатива.
Преку прелистувач испадна најбавна, гуиво е второ а победник е cli.
Прашања од фанови.
Каде може да почнам да научам за тргување?
Погледнете во видеото
View: https://youtu.be/HhK9GyxKlXY
Овде на официјалниот сајт гледам 10 берзи. Која берза ја користиш за менување?Точно, јас го користам cli со мој daemon на VPS.
Овде на официјалниот сајт гледам 10 берзи. Која берза ја користиш за менување?
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден